S.T.A.L.K.E.R. speelbaar voor publiek in Leipzig

Duke Nukem Forever en S.T.A.L.K.E.R. hebben twee dingen gemeen. Ten eerste zit iedereen op de redactie op die spellen te wachten en ten tweede zijn ze al sinds mensenheugenis in ontwikkeling. Toch lijkt het einde van de ontwikkeltunnel voor S.T.A.L.K.E.R. nu in zicht. Welke game staat er echter in de line-up van THQ voor de Leipzig Games Convention op 23 en 24 augustus? Juist, S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl.

En daarmee lijkt er een einde te zijn gekomen aan de ellenlange ontwikkeling van S.T.A.L.K.E.R. Hoewel we maar mondjesmaat informatie over de game kregen en het content wat geboden werd magertjes was, sloeg het altijd in als een bom. De game was al vaker te zien op evenementen als de E3, waar onze honger vaak gestild moest worden met een duistere teaser, maar nu, na jaren van uitstel, lijkt de game dichterbij te zijn dan ooit. Natuurlijk klinkt dat bekent in de oren, maar de Oekraïense developer GSC Game World is zo ijdel over haar product, dat men zeer waarschijnlijk geen ‘half af’-spel aan het publiek zal laten zien.

[SCREENSHOTS]

Natuurlijk heeft THQ ook nog andere titels voor ons in petto, maar het nieuws dat S.T.A.L.K.E.R. speelbaar is is zo opwindend, dat ik even mijn objectiviteit verlies. We zijn ontzettend benieuwd naar wat Broken Sword, Company of Heroes, Saints Row, Supreme Commander, Warhammer 40,000 en last but not least Company of Heroes te bieden heeft, maar S.T.A.L.K.E.R., alleen de naam al, doet ons hart sneller kloppen…

    Playable on the Show Floor
    Cars
    SpongeBob SquarePants: Creature from Crusty Crab
    Nicktoons 2007
    Barnyard
    Avatar: The Last Airbender
    Monster House
    WWE SmackDown Vs. RAW 2007
    Broken Sword: The Angel of Death

    Playable Handheld
    Avatar (PSP)
    Cars (PSP)
    Monster House (DS)
    Alex Rider: Stormbreaker (DS)
    Age of Empires (DS)
    Spongebob Squarepants: CCC (DS)

    Playable Mature (16+ and 18+) Areas
    Destroy All Humans! 2
    Saints Row
    Company of Heroes
    Warhammer 40,000: Dawn of War: Dark Crusade
    Supreme Commander
    S.T.A.L.K.E.R.

    Wireless (show floor and business suite)
    SpongeBob SquarePants: Creature from Crusty Crab
    Destroy All Humans! 2
    Saints Row
    Company of Heroes
    Juiced Eliminator
    Sopranos Poker
    Worms 2006
    Star Wars titles will also be shown.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    heb dr eigk wel zin in, wordt volgens mij wel een brute game 😀

  2.   
    G-Man's avatar

    S.T.A.L.K.E.R lijkt me echt geweldig. Gewoon een FPS met een nogal appart verhaal en dat dan mengen met de speelstijl van Oblivion. Perfect toch?

    PS: Worms 2006?! Daar heb ik nog helemaal niets van gehoord 😀 Als het maar niet weer zo’n zelfde spelletje wordt als Worms 3d en Worms 4 Mayhem.

  3.   
    Tom's avatar

    Nou, ik vond Worms Mayhem allesbehalve slecht. Het is misschien niet de beste Worms, maar zeker ook niet de slechste! Het stylen van je eigen wormpjes is funny. Maar in je eentje is inderdaad er amper iets aan. Ik hoop dat 2006 een Worms game bied, die weer eens terugkomt op de oude stijl.

    Destroy All Humans! 2. Wiieeee (Nee, niet Wii, gewoon Wiiieeee!) lekker menselijke hersens leegzuigen in een cartoony stijl! I (hartje) Aliens!