Vrijheid en high-tech actie in The Outsider

Ontwikkelaar Frontier heeft zich al enige tijd bezig gehouden met diverse nieuwe gameplay-elementen, die nu mogelijk zijn dankzij de next-gen consoles. Volgens Frontier zijn extreem mooie graphics slechts een begin en heeft een échte ‘next generation’ game veel meer te bieden. Dit willen ze bewijzen met hun nieuwste game, The Outsider. Vandaag zijn er weer een aantal screens van deze high-tech thriller vrijgegeven, dus ironisch genoeg moeten we het voorlopig nog even doen met graphics.

In The Outsider zal je niet te maken krijgen met een traditioneel, lineair verhaal, maar beschik je over een ongekende vrijheid. Dit zorgt er voor dat het verhaal telkens een andere wending en afloop kan krijgen op een manier die we tot dusver nog nooit hebben gezien.
Het verhaal speelt zich af in een stad gebaseerd op het hedendaagse Washington DC en zijn omgeving, inclusief het CIA hoofdkwartier in Langley. Als CIA-agent beschik je over de beste high-tech gadgets, vechtskills en wapens. Door een misverstand word je ineens staatsvijand nummer één in de ogen van de media en de inwoners. Er zijn echter diverse mogelijkheden om verder te gaan. Ga je jezelf met veel geweld wreken? Probeer je de rollen om te draaien en te infiltreren in de geheimzinnige organisaties waar je mee te maken hebt? Of ga je de strijd aan om je naam te zuiveren?

Wat je ook kiest, alles zal van invloed zijn op het verloop van de game en het blijft nog maar de vraag hoe je het er vanaf zult brengen.

[SCREENSHOTS]

The Outsider zal uitkomen voor de Xbox 360 en de PS3.

  1.   
    Wouter's avatar

    wow… cool 🙄

  2.   
    XGT_Spider's avatar

    lijkt een beetje hitman 🙄

  3.   
    Ruudjee's avatar

    ja beetje wel he?
    lijkt me verder wel geinig spel

  4.   
    ChielB's avatar

    Maar je hebt hier wel extreme vrijheid om te spelen, terwijl Hitman toch redelijk lineair was met je objectives.
    En niet elke (vrij kale) kerel met een wapen is een Hitman he. Als je het zo bekijkt gaan er vrij veel Hitmen naar het voetbalstadion. 😛

  5.   
    Ruudjee's avatar

    Whahahahaha 😛
    Daar heb je dan wel weer gelijk in 😉

  6.   
    MaxrinAss's avatar

    Dit lijkt me zon leuk spel, MAAR HIJ KOMT NIET UIT VOOR DE PC???? NEEEEE, het enigste wat ik heb is een pc

  7.   
    Nirusu's avatar

    Dan koop je een xbox360, PS3.