Veel slachtwerk in de nieuwe trailer van Broken Sword 4

Ontwikkelaar THQ heeft vandaag weer een nieuwe trailer uitgebracht van Broken Sword: The Angel of Death, het vierde en laatste deel uit de Broken Sword-reeks. De trailer van het spel laat je een aantal minuten gameplay zien, voorzien van aardig wat slachtwerk. Ook is het typische puzzelwerk van deze point&click duidelijk weer aanwezig in de game.

Via deze website zijn de nieuwe beelden te downloaden.



In Broken Sword: The Angel of Death speel je wederom met George Stobbart, de ongeschreven held uit de serie. George is bezig met het onderzoeken van duistere geheimen van een al lang vergeten geschiedenis. Naarmate je meer van het plot ontrafelt, komt de eeuwenoude rivaliteit tussen ’s werelds sterkste groeperingen weer naar boven. Je komt een geheim te weten waar al vele millennia voor gevochten wordt. Een geheim dat George’s laatste avontuur uiteindelijk zal leiden naar een pijnlijke en bittere conclusie.

Broken Sword: The Angel of Death zal op 15 september uitkomen voor de PC.

  1.   
    N.Frufo's avatar

    Ik ken Broken Sword van een Demo op de playstation.

    Maar was altijd benieuwd wat ingredienten waren die in deze spelletjes serie verwerkt zaten.

    Het klinkt niet aanmoedigend vind ik.

  2.   
    Dordtlon's avatar

    Lijkt me saai ,

  3.   
    ChielB's avatar

    Het is een echte point&click, met de nadruk op een sterke verhaallijn en diverse puzzels in de levels. Een razendsnel tempo zal het dan ook niet hebben.
    Maar voor liefhebbers van het genre (en de vorige Broken Sword-spellen) lijkt het me zeker de moeite waard. 8)