Zandstormen en explosies in Joint Task Force beelden

Opnieuw is er een developer diary verschenen van de RTS-game Joint Task Force. De makers praten hierin bijvoorbeeld over de physics van objecten in de game. Zo is ‘alles een object’ en kan je dus schuilen achter alles wat er in de game staat. Klinkt vrij logisch, maar het is iets wat vaak slecht uitgewerkt is.

Verder zitten er weer genoeg in-game beelden in de video en deze zijn weer om je handen van af te likken. Prachtige zandstormen, vloeiende actie en schitterende physics lijken onze weg te gemoed te komen. Je vindt de diary hier.


In Joint Task Force speel je met een gelijknamige groep soldaten, welke een elite-unit van de Verenigde Naties zijn. Het speelt zich af in de nabije toekomst (2007, red.) in landen als Somalië, Bosnië en en het Midden-Oosten. Joint Task Force is een RTS waarbij politiek van belang is. De mate van succes van je missie, wat bijvoorbeeld van het aantal dode JTS-troepen af hangt, is van invloed op de stemming van het volk. Wanneer er weinig succes wordt geboekt, neemt de mate van politieke steun af en zal je minder materieel tot je beschikking hebben.

Joint Task Force moet nog dit jaar uitkomen, exclusief op PC.

 1.   
  Dilliemaster's avatar

  wahaaaaaaaa weer een vette game 8)

 2.   
  Lasso's avatar

  Met Nederlands bloed. 😉

 3.   
  MaxrinAss's avatar

  Zoooveel mooie nieuwe spellen, ik ruil die pc die ik gister kocht toch maar voor een betere 😀