Meer cartoon-stijl en sportieve beelden van Runaway 2

Nog even en dan kunnen we weer gaan genieten van een game in klassieke cartoon-stijl, Runaway 2 – The Dream of the Turtle. Om het wachten nog wat draagzamer te maken (of om ons gewoon wat nieuwsgieriger te maken), heeft Pendulo Studio’s weer wat nieuwe screens vrijgegeven. Tegelijkertijd is er ook een korte teaser uitgebracht, waarin een sportieve Brian Basco zijn zwem- en duiktechnieken laat zien. De teaser is op deze site te downloaden.

Het verhaal van Runaway 2: The Dream Of The Turtle begint bij Gina. Ze is door een kerel uit een watervliegtuig gegooid boven het kleine eiland Mala. Op dit eiland bevindt zich een meer waarin ontelbaar veel geheimen verscholen liggen over het mysterieuze verleden van onze planeet en misschien zelfs wel over onze toekomst. Hoe vreemd het ook klinkt, om bij dit meer te komen moet je het opnemen tegen ’s werelds sterkste leger, piraten en ijsberen. Last but not least moet je ook nog eens beschikken over een buitengewone intelligentie.
Het meest bizarre gedeelte van het verhaal moet echter nog komen. De gemene onverlaat die Gina in deze situatie heeft gegooid, is niemand minder dan onze ‘held’, Brian Basco!

[SCREENSHOTS]

De release van Runaway 2: The Dream Of The Turtle staat gepland voor september.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Whahahah dat mokkel lijkt net Mareike Helwegen met blonde haren xD

 2.   
  ChielB's avatar

  De operaties zijn wel net zo ‘goed’ gelukt ja. 😛
  Maar dat is het mooie aan zulke cartoon-achtige adventure games, altijd van de leuke, haast foute humor. 8)

 3.   
  Headdy NL's avatar

  lijkt net ultimate spiderman