Opnieuw vliegles in Just Cause trailer

Het is alweer de derde trailer van het over-de-top-actie spel Just Cause. Opnieuw zien we de hoofdpersoon in de trailer aan vleugels van straaljagers hangen, tussen de wieken van helicopters door springen en de meest coole schietacties maken hangend aan een parachute. Just Cause oogt lekker tropisch met frisse volle kleuren, met op zijn tijd een mooi ondergaande zon. Wat romantisch. Je vindt de trailer hier.

In Just Cause speel je CIA-agent Rico Rodriguez, die de corrupte en WMD-verzamelende regering van San Esperito omver moet werpen. Ook hier kun je gaan en staan waar je wilt en de hulp van de verschillende partijen die van het landje een kruidvat hebben gemaakt inhuren. San Esperito bestaat uit 1225 vierkante mijlen bergen, jungles, stranden, steden en dorpjes, die je te land, over zee en via de lucht kunt bezoeken, uiteraard met verschillende voertuigen. De ontwikkelaar, Avalance Studios, wil van Just Cause een realistische game maken, waar je als gamer met je eigen creativiteit te werk kunt gaan. Jij bepaalt dus de actie.

  1.   
    J-Loco's avatar

    erg 😀

  2.   
    ChielB's avatar

    Lekker over-the-top actie ja, maar dat kan op z’n tijd toch zeer vermakelijk zijn. 8)

  3.   
    Mandamo's avatar

    Wauwz0rz!!11!Echt mooi! Ik zal dan toch maar een xbox 360 moeten kopen voor dit spel, en vele anderen:

    GTA, Halo, Just Cause, Assasins Creed, Brothers in Arms: Hells Highway, GRAW, Saint’s Row, Strangehold, Call of Duty 3, Kameo… 8)

  4.   
    J-Loco's avatar

    Jep, ik had op het begin een andere mening over de 360 dan dat ik nu heb, indd alle games die jij opnoemt mogen er wezen. Maar goed vergeet niet dat we het over microsoft hebben, die brengen bijna alles ook op de PC uit. Just cause word te erg! Assasins creed komt gelukkig net als Just cause ook op de PC, Oblivion heb ik al en alleen jammer dat saints row niet op de PC zal verschijnen (ik kan het mis hebben, ik zal het ff opzoeken)

  5.   
    Mandamo's avatar

    Daarom koop ik ook een Xbox 360!(waarschijnlijk) Mijn computer is Sux0rz, ik heb wel Oblivion en zo maar die loopt niet echt smooth. Ik heb ook geen zin meer om hem elke keer up te graden, liever in 1 keer een goed systeem.

    BTW:

    De ontwikkelaar, Avalance Studios, wil van Just Cause een realistische game maken, waar je als gamer met je eigen creativiteit te werk kunt gaan. Jij bepaalt dus de actie.

    Uit een vliegtuig springen en dan aan de achterkant je zelf vast houden is idd erg realistisch!:P

  6.   
    mastertje's avatar

    dat is knap als ie parachut ( srry voor de fouten ) gaat springen vanaf de motor dan springt hij eerst nog een heel eind de lucht in 😮