Splinter Cell: Double Agent vanaf 19 oktober in de schappen

Op een community-forum van Ubisoft heeft ‘Frag Doll’ Rhoulette bekend gemaakt dat Splinter Cell: Double Agent een officiele releasedatum heeft gekregen van 19 oktober. Daarbij geeft ze ook wat informatie vrij over de demo die binnenkort zal verschijnen. Voor de Xbox 360 zal de demo namelijk alleen multiplayer bevatten en voor de PC zowel multiplayer als singleplayer. Beide demo’s zullen volgens Rhoulette niet eerder verschijnen dan een maand voor de release, dus op 19 september.

The Frag Dolls is een groep vrouwelijke gamers die door Ubisoft is samengesteld om er voor te zorgen dat er meer vrouwen gaan gamen maar natuurlijk ook om Ubisoft te steunen. Rhoulette is de community-manager van het bedrijf.

 1.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Dit wordt denk ik wel een vet spel 8)
  Ik kan niet wachten op de demo, hoewel ik wel zal moeten.
  Tot die tijd hou ik me wel zoet met m’n xbox 360 8)

 2.   
  cryfly's avatar

  ben niet zo een fan van splinter cell

 3.   
  Design's avatar

  Yes, eindelijk komt die dan. 😀

 4.   
  spysiem's avatar

  ja nadat ie wéér uitgesteld was 👿

 5.   
  DARKSPEAR's avatar

  Wat moet ik doen SAINTROW of SPLINTER CELL ZE ZIJN ALLEBIJ COOWL HELP ME PLS DIT IS EEn ****** crisus

 6.   
  G-Man's avatar

  Voor massaal grof werk en een beetje de gangster uithangen en de baas van de stad spelen moet je Saint’s Row nemen. Vind je het leuker om ongemerkt alle bewaking de strot door te snijden met prachtige trucjes en high-end graphics moet je Splinter Cell kopen, maar voor mij is het ook een redelijk dilemma 😛