LEGO Star Wars II demo aanstaande maandag

Heb je het zo druk in je vakantie dat je niet tijd hebt om én met je LEGO te spelen én Star Wars te kijken én te gamen? Combineer dan alles en speel LEGO Star Wars II! Helaas is de game nog niet verschenen, maar dat hoeft je er niet compleet van te weerhouden: aanstaande maandag zal de demo verschijnen. Allereerst exclusief op FilePlanet en 3DGamers, maar die exclusiviteit zal niet lang duren.

Lego Star Wars: The Original Trilogy zal zich afspelen ten tijde van de vierde, vijfde en zesde film, getiteld Star Wars: A New Hope, The Empire Strikes Back en The Return of the Jedi. Dit tweede deel bevat meer dan 50 speelbare personages, waaronder Luke Skywalker, Han Solo, Princess Leia, Darth Vader, The Emperor en Ben (Obi-Wan) Kenobi. Daarnaast kun je deze combineren, waardoor miljoenen verschillende personages ontstaan. Naast een uitgebreide singleplayermode kent ook Lego Star Wars: The Original Trilogy een co-opmode voor twee of vier personen. Het spel gaat helaas niet online.

Lego Star Wars: The Original Trilogy halverwege september verschijnen voor de PC, PlayStation 2, beide Xboxen, Gamecube, PSP en Nintendo DS.

  1.   
    G-Man's avatar

    Hoe! Nou, ik ben benieuwd. LEGO Star Wars vind ik wel een grappig spelletje, maar het houdt je ook weer geen uren bezig ofzo. Het is gewoon leuk om af en toe te spelen 🙂 Maar er is nu weer een nieuwe Star Wars film geweest, ik ben benieuwd wat ze daarmee doen. Of misschien zouden ze alle Star Wars characters van de games eens erin kunnen gooien? Zoals Kyle Katarn van Jedi Knight 8)

    Edit: Ik had niet goed gelezen, het gaat alleen over deel 4, 5 en 6 dus. Helaas niet over deel 3… 🙁

  2.   
    Broodbeleg's avatar

    Jeej, begin september al, dat is al snel 🙂

    Heb vorige week binnen 3 dagen lego star wars uitgespeeld en vond deel 4 erg leuk 🙂

  3.   
    J-Loco's avatar

    Ik vind dit een vette game, deel 1 ook binnen een dag uitgespeeld, de pret is alleen niet van lange duur dus ik vind dit geen koop spel, meer een huur of download spel. Ik spaar momenteel voor een nieuwe processor (E6400) dus kan het geld niet kwijt aan deze game 😛

    OJA!!!

    GN OPGELET, 8 augustes word de demo van Dark Messiah uitgedeeld, dus die moeten jullie in handen zien te krijgen