Extra content voor Kameo: Elements of Power

Kameo: Elements of Power was een launchtitel voor de Xbox 360 en dat wil zeggen dat het voor kan komen dat je hem al een tijdje in je bezit hebt. Mocht je meer Kameo: Elements of Power willen, maar je hebt hem al uitgespeeld, dan heb je pech. Of niet, want Microsoft brengt namelijk een powerpack uit. Daarin zitten extra opties voor de co-op, een ‘expert’-moeilijkheidsgraad, een Time Attack Mode en een Rune Battle Mode. Deze laatste houdt in dat twee spelers tegen elkaar moeten strijden wie het meeste punten krijgt.

  Rune Battle Mode turns traditional Kameo co-op on its head, with new VS gameplay that pits you against your opponent—as well as Trolls—in a fight to grab the most runes. Use one of the unique new weapons to thwart your adversary in this no-holds-barred arcade scramble!

Meer informatie is er momenteel nog niet. Een releasedatum of een eventuele prijs zal ongetwijfeld later bekend worden gemaakt. Wij zijn benieuwd.

Kameo: Elements of Power is een episch actie-avontuur waarin jij de rol van een elfje speelt dat in een sprookjeswereld beestjes moet gaan vangen. Deze beestjes komen uit de vijf ‘Elements of Power’: Water, IJs, Planten, Steen en Vuur. Vanzelfsprekend zullen alle dieren die je te pakken krijgt beschikken over hun eigen eigenschappen die te maken hebben met een van deze groepen. Deze eigenschappen zal Kameo kunnen gebruiken om verder te komen in haar strijdtocht om de wereld te redden, maar zij zal ook kunnen veranderen in een van deze beesten. Op die manier is er weer een aantal plekken bereikbaar die anders niet bereikbaar zouden zijn.

 1.   
  G-Man's avatar

  Kameo is echt een van de slechtste RPG die ik heb gespeeld in mn leven. Fijn om te zeggen van mn eerste X360-game, maar ik kan het niet laten. Het is leuk, het verhaal sleept je mee en je hebt wel veel mogelijkheden met al die beestjes, maar na het uitgespeeld te hebben is er niets aan… Je kunt alleen nog maar dezelfde levels opnieuw spelen in co-op of alle elemental fruits verzamelen en nog wat van die rare stenen, wat het dan ook mogen zijn. En dan denken ze het hiermee goed te maken, maak gewoon een add-on voor 200 punten ofzo waarmee je juist meer levels krijgt om te spelen ipv dat je dezelfde levels weer moet uitspelen maar dan met een net iets andere puntentelling…

 2.   
  Lasso's avatar

  Hoelang heb jij erover gedaan dan?

 3.   
  G-Man's avatar

  Uhm, 3 dagen. En daarna nog de co-op offline uitgespeeld en toen voorgoed in de kast gezet 😕 Echt zonde van mn geld…

 4.   
  J-Loco's avatar

  sorry jongens, maar wat is gamersnet SLOOM op het gebied van nieuws.. Als ik hier medewerker zou zijn was deze site egt zo weer up to date, alleen dan wanneer het nieuws vers is

 5.   
  mastertje's avatar

  waar haal jij alles vanddan dan?

 6.   
  Ruudjee's avatar

  J-Loco.. Je hebt gelijk dat ze af en toe wel eens laat komen met wat nieuws..
  maar goed, beter dat t iets later op de site staat, dan helemaal niet.. right?

 7.   
  Lasso's avatar

  J-Loco, op zondag en zaterdag komt er zo goed als geen nieuws en al helemaal niet in de zomer. Knappe jongen als jij de site dan helemaal up to date kunt houden.

 8.   
  mastertje's avatar

  ja maar er is vast iemand een keer online.
  die het weet of de site op tijd wat up date

 9.   
  Double B's avatar

  solliciteer dan als jij het zo goed kan,
  of maak je eigen game site

 10.   
  J-Loco's avatar

  ik heb gesoliciteerd maar nooit meer iets gehoord, gamesite maken inhoudelijk kan ik wel, maar ik ken geen HTML script. en waarom haten ? Ik zeg alleen als ik hier zou werken dat de site wat meer up to date zou zijn, en meteen word ik geflamed, niks tegen de site hoor die is vet, groot netwerk enzo forum, speciale trainer/cheat site erbij (CN) dus niet meteen zo van ”knappe jongen”enzo

  Lasso, dan weet ik meer dan jij want je hebt het fout als je denkt dat ik alleen rond koekeloer op GN, ik check andere sites ook waar wel nieuws is, zoek eens rond ipv dinge lullen die niet waar zijn

 11.   
  G-Man's avatar

  @ J-Loco: Waarom denk je dat GN laatst een freelance zocht? Dat het niet meer op de site staat wil niet zeggen dat ze er niet meer mee bezig zijn he. En waarschijnlijk zijn veel mensen op vakantie enzo. Als je deze site up to date wil houden zul je het toch echt uit de posts moeten halen en niet alleen uit het nieuws. Deze site is ook gratis om te gebruiken dus je kunt ook niet verwachten dat iedereen gewoon thuis blijft alleenmaar om deze site bij te houden.

 12.   
  J-Loco's avatar

  Ik heb met aangemeld, nooit andwoord terug gekregen, nooit meer een berichtje op de site geweest, niet eens van we zijn bezig het is gewoon over gegaan. Als ze er mee bezig waren hadden ze waarschijnlijk wel iets vertelt, zoiets hou je geen maandenlang achter tog? Volgens mij was er 1tje die zei dat ze geen 14 jarigen aannemen, sorry als ik hier iemand mee beledig maar ik denk dat ik het beter kan (niet gamesites maken maar wel nieuws providen) want jullie zeggen dat er in de zomer weinig nieuws is en dat er in weekenden geen nieuws is, dat is een slap excuus om te nixen want ik weet wel degelijk waar ik het nieuws vandaan haal, misschien is het geen spectaculair nieuws van een nieuwe console die uitkomt maar wel iets wat lees-waardig is.

  nogmaals, ik zeg niet dat ik deze site beter had kunnen maken want ik vind dit een topnetwerk, goed forum leuke extra’s zoals demo’s enzo maar het nieuws is meestal al bekend als het op de site komt, demo’s zijn al een week van te voren ergens anders gezien.

  dus hier een vraagje: wanneer laten jullie dan iets weten over de aanmeldingen ?

 13.   
  Tha Duck's avatar

  @ J-Loco: wat het nieuws betreft: over het algemeen zijn we toch redelijk op tijd met nieuws, hoor. Soms zijn we sneller, soms zijn we langzamer met nieuws. Het ene bericht verschijnt als eerste bij ons, terwijl een paar anderen weer bij andere sites als eerst verschijnen. Het houdt elkaar allemaal in balans en er is geen site die 100% sneller is dan andere sites. Aan de andere kant is er ook geen site die 100% trager is dan andere sites. Verder zijn op dit moment drie nieuwsposters aan het genieten van hun welverdiende vakantie, dus vandaar dat het nieuws íetsje dunner en in dit geval íetsje later is.

  Wat het solliciteren betreft; er zijn ontzettend veel inschrijvingen binnen gekomen in de mailbox. Sollicitaties van 10-jarigen, maar ook van 16-jarigen. Het verschil is soms niet te zien. Vandaar dat we ook geen eis stellen aan de leeftijd van een ‘sollicitant’. Wel is het zo dat de meeste inzendingen niet geschikt zijn. En met alle respect voor die betreffende mensen, de stukjes/tekstjes die ze insturen zijn op z’n zachtst gezegd ABSOLUUT niet geschikt. 😉 Van deze mensen kun je je afvragen waarom ze zich überhaupt inschrijven. Vaak is dit een leeftijdskwestie, want er zijn mensen die eerder al gesolliciteerd hebben en er in dat tijdsbestek zeker op vooruit gegaan zijn. Mijn punt is; het is ondoenlijk om al die mensen die niet aan bod komen te benaderen met een uitleg waaróm ze niet uitgekozen zijn. Vandaar dat het me ook heel logisch lijkt dat als je niet benaderd wordt, je niet in de selectie van gegadigden zit.

  Nieuwsposten is bovendien niet zomaar als eerste de informatie noemen, het moet ook gepresenteerd worden in een aantrekkelijk verhaal dat goed leesbaar op de frontpage kan verschijnen, zónder spelfouten. Een foutje moet kunnen, vergissen is immers menselijk, maar in jouw verhaaltje hierboven kan ik toch al verschillende foutjes ontdekken. 😉 Daarnaast is het presenteren van feiten iets anders dan het presenteren van feiten d.m.v. een verhaal, wat waarschijnlijk ook één van de redenen was waarom jij niet uitgekozen bent. Ik weet niet wat je naam is, anders kan ik er je zo even uitfilteren en je uitleggen wat je in het vervolg beter kunt doen. Want wat niet is kan natuurlijk altijd nog komen en tips zijn nooit verkeerd, dacht ik zo. 😉

  Verder stellen we kritiek natuurlijk altijd op prijs, dus bedankt dat je meedenkt! Als je ooit nog tips wilt en je steentje aan GamersNET bij wilt dragen, kun je me altijd mailen op [email protected] Ik zal je dan haarfijn uitleggen wat je moet veranderen om de volgende keer wél door die selectieprocedure heen te komen. Mailt u dus gerust!

 14.   
  J-Loco's avatar

  Thnx! Jij bent tenminste iemand die niet zo flamed Tha Duck. Wat die foutjes betreft, ik kan goed schrijven en gewoon een beetje mijn verhaaltje hier posten doe ik zonder erbij na te denken dus vandaar foutjes. Wat de inzendingen van solicitatie brieven betreft, ik heb speciaal voor die inzending een review van Hitman: Bloodmoney gemaakt, dat was een prima review al zeg ik het zelf! 😛
  Ik weet niet of iemand die review trouwens een keer heeft gelezen, zaten wel wat humoristische stukjes in dus ik vraag je bij deze die review een keer door te nemen (als jullie deze nog hebben). Ik zal een mailtje sturen naar dat gegeven email-adres en, als jullie ervan gediend zijn wat tips geven!

  thx!