Helden van Cartoon Network racen er op los

Je favoriete helden van de diverse shows op Cartoon Network komen naar je console in de game Cartoon Network Racing. Deze kart-racing game moet eenzelfde soort ‘luchtige’ racegame worden als we gewend zijn van de diverse Mario Kart-games. Deze keer dan echter met een totaal andere selectie van gelegenheids-coureurs. Vandaag zijn er een aantal screenshots vrijgegeven van de game, met daarop al diverse bekende gezichten.


Strijd in Cartoon Network Racing met characters als Dexter, The Powerpuff Girls, Cow en Chicken, I.M. Weasel en Johnny Bravo. Je selecteert 2 coureurs, je wapens en racen maar! Het zullen totaal krankzinnige races worden op meer dan 24 verschillende circuits en 18 unieke locaties, waaronder ook een groot aantal locaties bekend van de cartoons. Gebruik de ‘toon-powers’ van jouw character en power-ups die je onderweg kunt verzamelen, om zo je concurrenten uit te schakelen en je route naar de overwinning te voltooien. Verder bevat de game ook nog diverse non-racing varianten, waaronder Battle Arena’s en “Pass The Bomb”.

[SCREENSHOTS]

Cartoon Network Racing komt in het vierde kwartaal van dit jaar uit voor de PS2 en Nintendo DS.

 1.   
  epicawarrior's avatar

  mischien wel leuk voor op ds ๐Ÿ˜€

 2.   
  J-Loco's avatar

  ze hebben zwaar iets gestolen van mario kart double dash, jep het double dash gedeelte..

 3.   
  Ruudjee's avatar

  ja echt he, zeker weer te zwak om zelf iets nieuws te verzinnen..
  Triple dash ofzo ๐Ÿ™„

 4.   
  Tha Destiny's avatar

  waarom heb ik toch het vermoeden dat dit spel een flop wordt?

 5.   
  punk's avatar

  leuk voor de kleinste maar het is het zelfde als die stome MARIO BROL!!! ๐Ÿ˜•

 6.   
  J-Loco's avatar

  check die brug, die hebben ze naar mijn gevoel gejat uit het aller aller laatste level van mario kart double dash

 7.   
  ChielB's avatar

  Dan is elke brug in een game wel ‘gejat’ van een ander spel. Die brug lijkt er qua looks wel op, maar dat heeft ook met het type game/graphics te maken. En verder ziet deze brug er toch wat stabieler uit dan die hangbrug in Double Dash. ๐Ÿ˜›

 8.   
  J-Loco's avatar

  Ook het landschap, in double dash heb je zo’n soort brug in zo’n soort landschap, in de bergen enzo alleen dit is meer woestijnachtig, maar goed als ze iets uit een game jatten (het hele ding is gejat, zelfde soort wagentjes enzo, 2 mannetjes erin, voorwerpen naar elkaar gooien ook dacht ik, zelfde SOORT looks ook) dan ga je denken dat ze er weinig van zichzelf in doen, dus ook de brug, zo’n klein deel van de game. Dat gaat me dan opvallen..

 9.   
  dummy006's avatar

  nou mijn crap-o-meter slaat helemaal rood uit bij deze screens ๐Ÿ˜›

 10.   
  N.Frufo's avatar

  MARIO KART?

  Cartoon Network Kart formidabel.

  Dit spel het lijkt ook op Cel Damage!

 11.   
  Idsipits's avatar

  dik gejat !!!!! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€