Rockstar Presents Table Tennis demo op de Xbox Live Marketplace

Rockstar Presents Table Tennis is inmiddels een tijdje uit en door de lage prijs en de hoge kwaliteit van de game kan men bij Rockstar zeker van een succes spreken. Om de laatste twijfelaars nog over de streep te trekken komt men nu met een demo van deze game, die geheel gratis is te downloaden via Xbox Live. De demo is van de Marketplace af te plukken, wat betekent dat zowel mensen met een Xbox Live Silver-abbonement als leden van het Gold-abbonement hier toegang toe hebben.
In de demo is te spelen met Mark en Lui Ping in zowel de singleplayer, als de multiplayermode. Er kan een wedstrijd van drie games gespeeld worden. De demo is een halve gigabyte groot.

Wie kent ze niet? Rockstar heeft natuurlijk zijn naam vooral opgebouwd met games als Grand Theft Auto, Midnight Club, The Warriors en nog genoeg andere games. Maar de mensen van Rockstar slaan een totaal andere richting in met hun nieuwste game die ze hebben gemaakt voor de Xbox 360. Rockstar Games Presents Table Tennis gaat namelijk, zoals de titel al zegt, over tafeltennis! Table Tennis zal uitblinken in realisme. De nadruk zal natuurlijk liggen op een grote variatie aan verschillende slagen. Omdat de game exclusief voor de Xbox 360 wordt uitgegeven heeft Rockstar alles uit de kast kunnen halen om van dit spel een waar visueel spektakel te maken.

Rockstar Presents Table Tennis ligt nu in de winkel voor de Xbox 360.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  wil m toch wel een keertje spelen, lijkt me echt n masterlijke game..

 2.   
  Eppo's avatar

  ik ben hem nu aan het downloaden, als het een beetje te pruimen is koop ik hem wel een keer

 3.   
  N.Frufo's avatar

  Eindelijk geen Goddeloos Bloedvergieten!