Proef de sfeer van Call of Juarez

Er is weer meer materiaal vrij gegeven van de aankomende western shooter, Call Of Juarez. Het betreft een korte sfeerimpressie van de game, die begin september zal uitkomen voor de PC. Hoewel het niet met zekerheid te zeggen valt, lijkt het er op dat het een trailer is met in-game beelden.

Call of Juarez neemt je mee naar Zuid-Texas, 1882. Billy Candle is net 19 jaar geworden en vastberaden om de legendarische verborgen schat te vinden, maar hij wordt verdacht van moord. Billy wordt achterna gezeten door pastoor Ray McCall, een onbekende schutter, die gelooft dat de Heer hem heeft uitgekozen om Billy’s rechter, jury en beul te zijn. Je zult zowel met Ray als met Billy spelen, twee unieke personages met elk hun eigen speelstijl en wapens.
Herleef de dagen van het Wilde Westen, duels midden op de dag, bankovervallen en de goudkoorts. Onderweg moet je het opnemen tegen professionele moordenaars en beruchte revolverhelden. Neem deel aan spectaculaire shootouts en wilde achtervolgingen te paard.

De trailer is via deze site te downloaden.

  1.   
    Mextor's avatar

    Leip!!

    Die ga ik zeker halen als ik terug ben. 😀

  2.   
    Mick.W's avatar

    heey had je niet kunnen slapen dit nog om 3 uur schrijven. (ja die hitte)