Misschien geen keuze tijdens PS3-launch

De productie van de Playstation 3 is begonnen, zoals je in een eerder bericht al kon lezen. Alleen de verdeling van de PS3-consoles, die straks in een 20GB en 60GB uitvoering zullen verschijnen, blijft nog een groot mysterie. De wereldwijde launch moet op 17 november plaatsvinden, maar net zoals bij de Xbox 360 het geval was, kan het gebeuren dat de twee verschillende varianten verdeeld gaan worden over meerdere opslagplaatsen. Dit kan als gevolg hebben dat je straks tijdens de launch slechts één beschikbare bundle kan krijgen, of dat in elk geval maar een beperkt aantal gamers een keuze zal hebben uit beide bundles.

David Wilson, de Engelse PR-man van Sony Computer Entertainment, reageerde kort op het gerucht:

  “Er zijn inderdaad vermoedens dat het bedrijf niet kan garanderen dat zowel de 20GB als de 60GB beschikbaar zal zijn tijdens de Europese launch van de Playstation 3. Uiteindelijk zullen beide bundles beschikbaar zijn, maar of dit direct bij de lancering is? Dat weet ik niet.”

Voorlopig betreft het gerucht alleen de Europese lancering van de PS3. De rest van de wereldwijde bevoorrading zou volledig volgens plan verlopen.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  zal wel jammer zijn maar ja ik koop hem toch niet gelijk aan het begin wacht effe

 2.   
  Eggie124's avatar

  zal niks geven welke gek koopt er nu meteen een ps3, je koopt er uberhaupt geen met een gezond verstand 😛

 3.   
  J-Loco's avatar

  indd, veels te duur. En de eerste consoles hebben altijd kinder-ziektes

 4.   
  n00kie's avatar

  Idd… ‘k waght tot de 2e lading of de 3e… of de 25e… Waneer ik geld heb ^-^ 😉

 5.   
  Eppo's avatar

  waarschijnlijk laten ze dan alleen de duurste versie in europa komen

  *edit* in het begin later zal de goedkopere versie er ook bij komen

 6.   
  ChielB's avatar

  Het wil niet direct zeggen dat er in heel Europa maar 1 versie zal zijn tijdens de launch. Zie het eerder als een situatie dat bijvoorbeeld in Duitsland en Spanje een opslagplaats is, waarbij Duitsland de 20GB-versie heeft en Spanje de 60GB-versie.

  Afhankelijk van een dergelijke indeling kan het dus zijn dat sommige leveranciers/winkels niet (of nauwelijks) over beide versies beschikken…..

 7.   
  N.Frufo's avatar

  Lid J-Loco hoe kinderziektes?

  Maar ik moet toch wel een keuze maken!

 8.   
  J-Loco's avatar

  kinder ziektes, kleine bugs, net als het scheurtje in de DS Lite. De 360 word veeels te snel warm bijvoorbeeld. Dat word opgelost in de 2e/3e generatie 360’s

  Bij de PS3 zijn er al problemen dat maar 20% het doet enzo

 9.   
  N.Frufo's avatar

  Oke ik begrijp het. 😀