Uitgebreide trailer Half-Life 2: Episode Two beschikbaar

Er is weer meer beeldmateriaal vrijgegeven van Half-Life 2: Episode Two. Deze keer betreft het een uitgebreide trailer die ons wat meer laat zien over het aankomende deel uit de Episode-reeks. De trailer toont de nog steeds geweldige graphics alsmede de sterke physics en bevat, naast al wat bekende beelden, meer mooie shots van Episode Two.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder zullen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol spelen. De game zal zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral afspelen in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (de grote robotspinnen) zullen daardoor ook wat uitgebreider en massaler zijn dan voorheen.
Verder krijg je in Episode Two te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels. Een andere toevoeging aan de game is de Strider Buster. Over dit nieuwe wapen zijn nog weinig details prijs gegeven, maar het doel van deze gadget moge duidelijk zijn.

De trailer kun je onderaan deze site bekijken.

  1.   
    Diede's avatar

    Damn, dit is echt retevet. Niks opzwepende achtergrondmuziek, maar gewoon spanning wat je op het puntje van je stoel zet. Ik snap de trailer niet helemaal, wat vast zal komen omdat ik Epsiode 1 nog niet gespeeld heb (Danny was the chosen one ;)).
    De paniek in dat bos is wel heel erg mooi gedaan, wat mooi wordt afgerond met paniek en ‘where-to-go-actie’.
    Half-Life 2, maar dan meer 🙂

  2.   
    Ralphieboy14's avatar

    RETE VET!!!!

  3.   
    R.andom H.ero's avatar

    nog nooit HL gespeeld.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    zeker vet ga episode 1 maar eens instaleren.die had ik nog niet gespeeld zowat zat steeds vast op een stuk maar heb nu een eigen pc dus efef instaleren 😛

  5.   
    DARKSPEAR's avatar

    random heb je nooit h-l gespeelt schaam je diep ik meen het echt!

  6.   
    J-Loco's avatar

    @ DARKSPEAR

    Waarom schamen ? Dat slaat echt nergens op. Het is maar een spelletje of je het heb gespeeld of niet.. Misschien komt ie nog maar net kijken in de game-wereld of misschien zijn FPS niet zijn games, niet meteen schamen hoor.. Ga jij je maar schamen, je klinkt trouwens als een nerd DARKSPEAR
    ” NOG NOOIT H-L GESPEELD, SCHAAM JE DIEP IK MEEN HET ECHT ” (het is trouwens gewoon HL, niet H-L, ga je maar schamen)

  7.   
    Ruudjee's avatar

    Aah komop Loco, hij bedoelt t niet echt serieus hoor 😉

  8.   
    Diede's avatar

    Ben het idd met J-Loco eens. Accepteer het toch gewoon dat er ook mensen zijn die net komen kijken bij het hele game-gebeuren. Niet iedereen is zo ‘hardcore’ als jij misschien bent, darkspear.

  9.   
    J-Loco's avatar

    @ Ruudjehhh

    Hij meent het wel echt, hij zegt tenminste van wel. Dus meen ik het ook echt !

    @ Diede

    thx 4 the support..

  10.   
    Soul14's avatar

    wat maakt het nou uit of je een game niet hebt gespeelt 😕
    ik heb Half Live 2 ook nog nooit gespeeld.
    Daarom haal ik hem morgen met Episode 1. ik had niet aan HL2 gedacht om te kopen 😳

  11.   
    -rudolf-'s avatar

    Hele lose discussie. Jullie nemen alles veel te serieus. Het punt is dat half life 2 the bomb was episode 1 ook (maar dan te kort) en episode 2 ,na het zien van de trailer, nog veel vetter word dan ik had gedacht. Wat ziet het er mooi uit en eindelijk grote open velden, wat zullen die er mooi uitzien met de source engine. Kan niet wachten.

    ps stop met dat domme gedoe.