En alweer een nieuwe trailer van Battlefield 2142…

Battlefield 2124 zal totaal anders worden dan we tot nu toe gewend zijn van de serie. Dit keer geen saaie tanks of suffe vliegtuigjes waarmee je de tegenstander zo bloederig mogelijk mee moet zien uit te roeien, maar het spel zal dit keer een futuristische look hebben. Vandaag is er álweer een trailer vrijgegeven en dit betekend dus dat er officieel een vloedgolf aan informatie over Battlefield 2142 aan komt.

In de 22e eeuw breekt een nieuwe ijstijd aan. Het ijs rukt op en beslaat het overgrote deel van het aardoppervlak. Er zijn oorlogen uitgebroken om de overgebleven gebieden en een aantal facties zullen hierom in de game strijden. Uiteraard zal Battlefield 2142 ook weer voornamelijk multiplayer zijn via internet, met grootschalige gevechten op nog grotere maps.
De game zal uiteraard futuristische wapens en voertuigen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld mechs waarin je plaats kunt nemen en jeeps die een beetje op de Warthog uit Halo: Combat Evolved lijken. Ook zijn er natuurlijk verschillende nieuwe vliegtuigen waarin je plaats kunt nemen. Daarnaast zijn er zwevende droids die spelers kunnen plaatsen. Als kers op de taart zien we in de trailer een onzichtbaar geworden soldaat voorbijkomen.

De trailer is hier te downloaden en zal een miezerige 38MB innemen op je schijf.

Battlefield 2142 zal in oktober voor de PC gaan verschijnen.

  1.   
    Design's avatar

    Deze game zegt me echt niets meer. Dat ze maar bij hun originele BF2 blijven. Een mix van BF2 en futuristische wapens en een kleine Halo-touch, niet echt origineel eh, zeg nou zelf… 🙄

  2.   
    Cirdan's avatar

    Design;) ben met totaal met je eens;) we moeten maar later ff zien hoe deze game in het echt zit;) mischien is het wel leuker ofzo..maar ik vond het wel vet;)

  3.   
    WoKingNL's avatar

    mij maakt het niet echt uit dat het zo geworden is ik vindt het juist wel leuk 😀

  4.   
    none's avatar

    ik vond de tanks uit bf nie saaj zoals de schrijfer segt, het zou opzig best leuk kunne zijn hoor.
    ik hoop dat het de selfde systemspecs als bf2 heeft! 😛

  5.   
    R.andom H.ero's avatar

    dit spel wordt echt enorm gehypt. Ik zou t toch niet kopen al was het 5 Cent.

  6.   
    Ruudjee's avatar

    heb n paar dagen geleden BF2 gekocht, eerst die grijsspelen. dan zie k wel of k deze ook koop 😛