Veel geboem op nieuwe screenshots Battlefield 2142

Battlefield 2124 zal totaal anders worden dan we tot nu toe gewend zijn van de serie. Dit keer geen saaie tanks of suffe vliegtuigjes waarmee je de tegenstander zo bloederig mogelijk mee moet zien uit te roeien, maar het spel zal dit keer een futuristische look hebben. De screenshots van vandaag doen zeker niet onder van wat we verwachten van een goede Battlefield game en dit spel beloofd er รฉรฉn te worden als waar iedereen op zit te hopen.

In de 22e eeuw breekt een nieuwe ijstijd aan. Het ijs rukt op en beslaat het overgrote deel van het aardoppervlak. Er zijn oorlogen uitgebroken om de overgebleven gebieden en een aantal facties zullen hierom in de game strijden. Uiteraard zal Battlefield 2142 ook weer voornamelijk multiplayer zijn via internet, met grootschalige gevechten op nog grotere maps.
De game zal uiteraard futuristische wapens en voertuigen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld mechs waarin je plaats kunt nemen en jeeps die een beetje op de Warthog uit Halo: Combat Evolved lijken. Ook zijn er natuurlijk verschillende nieuwe vliegtuigen waarin je plaats kunt nemen. Daarnaast zijn er zwevende droids die spelers kunnen plaatsen. Als kers op de taart zien we in de trailer een onzichtbaar geworden soldaat voorbijkomen.

Battlefield 2142 zal in oktober voor de PC gaan verschijnen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    geraldrealgamer's avatar

    mij lijkt ie wel vet ๐Ÿ™‚

  2.   
    WoKingNL's avatar

    een must have game voor mij ๐Ÿ˜€

  3.   
    XGT_Spider's avatar

    jammer dat die alleen op de pc uitkomt ๐Ÿ™

  4.   
    geraldrealgamer's avatar

    vink juist wel okej

  5.   
    Tom's avatar

    Na-ah, ik haak af. Hoewel ik een enorme fan van Battlefield 2 ben, vind ik dit te… te… Onorigineel. EA is misschien wel een grote producer, maar zeker niet vernieuwend!
    Je duwt wat robots bij een BF2-achtige gameplay mixt er nog wat Halo doorheen, en als gevolg krijg je dit. Misschien onderschat ik de game, misschien ook niet. Maar voor nu staat mijn mening vast: Dit is alles behalve origineel of vernieuwend.

  6.   
    J-Loco's avatar

    BF2 met andere skins en andere levels, ze zijn niet helemaal opnieuw begonnen net als bij BF2, dit word net zo iets als BF Vietnam

  7.   
    Diede's avatar

    Sluit ik me helemaal bij aan, dan heb ik liever weer de BF2 setting.

  8.   
    Cirdan's avatar

    ben met jullie eens;)

  9.   
    Design's avatar

    Yup, ik ook. ๐Ÿ˜‰

  10.   
    MaxrinAss's avatar

    me2 ๐Ÿ˜‰

  11.   
    Mextor's avatar

    Vind het jammer, BF begon als een WWII game, dat was zeker vet, toen kwam de ‘deze tijdperk’ versie uit, was het ook leuk, maar niet zo goed als BF1942. En nu met een Futuristishe game, jongens, waar zijn we mee bezig? Blijf gewoon in het genre game maken, niet elke keer veranderen. Tuurlijk snap ik dat veel mensen dat vet vinden, maar er zijn ook mensen (zoals ik) die gewoon op wwII shooters blijven geilen. :p

  12.   
    R.andom H.ero's avatar

    Persoonlijk ben ik wel klaar met WOII shooters na CoD2. Steeds hetzlefde. Loop t strand op. Schiet deze Duister dood. Schiet die Duister dood. Snipe hier. Leg Explosieven hier. Ik krijg er een beetje een scheithekel aan

  13.   
    CHAOS's avatar

    kut screens

  14.   
    Design's avatar

    CHAOS, moet dat nu echt weer zo?… ๐Ÿ™„