Mario hopt vrolijk verder op nieuwe screenshots Super Paper Mario

Mario is zo langzamerhand overal terug te vinden; op het voetbalveld, in een racewagen en zelfs basketballent is Mario nog terug te vinden. Maar wat iedere echte Mario fan weet is dat Mario het het beste doet in platformers en laat Super Paper Mario nou net zo’n platformer worden!

Super Paper Mario zal terug gaan naar de roots van de game en Mario zal zich weer bezig gaan houden met het verzamelen van muntjes en het overbruggen van hindernissen. Het spel zal zich voornamelijk in 2D af gaan spelen, wat een échte Mario-sfeer met zich mee zal brengen. Maar natuurlijk met alle mogelijkheden die de Gamecube toch nog te bieden heeft zal er ook nog volop 3D in het spel zitten. Of Nintendo ook nog iets met Super Paper Mario zal gaan doen op de Nintendo Wii is nog niet bekend, maar het is wel erg goed nieuws voor alle Gamecube eigenaren dat Nintendo de Gamecube nog niet helemaal is vergeten.Helaas is een releasedate voor dit spel nog niet bekend, maar het zal waarschijnlijk liggen rond de release van de Nintendo Wii.

 1.   
  Nirusu's avatar

  Lijkt me niet echt heel bijzonder.

 2.   
  CoBaltSaBer's avatar

  Ik heb Paper mario the thousand year thoors en ik kom niet verder want ik heb die 2 stenen geplaatst maar dan gebeurt er niks meer wat moet ik nou doen? 😥

 3.   
  Design's avatar

  Mario heb ik altijd al leuk gevonden. 😛