Gamersnet.nl

Vrolijke kleurrijke scans van Pokémon Diamond & Pearl

Na Pokémon Red & Blue, Gold & Silver, Ruby & Sapphire en Fire Red & Leaf Green komt er ook een Pokémon game naar de Nintendo DS. Deze gaan, hoe kan het ook anders, Pokémon Pearl & Diamond heten. Een nieuw pokemon deel betekent zoals altijd een nieuwe speelwereld, een hoop nieuwe mysterieuze Pokémon en ook zal dit keer gebruik gemaakt gaan worden van de multiplayer mogelijkheden van de DS. En dit keer niet alleen Pokémon ruilen in een daarvoor gemaakt Poké-Center, maar het spel is ditmaal ook online te spelen via de Wi-Fi.

De scans van vandaag zijn zoals altijd afkomstig uit een Japans magazine, dit keer is dat Coro Coro Comic. Op de scans zijn de nieuwe opties van te zien van onder anderen de Wi-Fi en ook zijn er genoeg in-game beelden te bewonderen. Het spel zal op 28 september in Japan gaan verschijnen en waarschijnlijk zal het spel hier rond kerst ook in de winkels liggen.




Nog niet genoeg Pokémons voorbij zien komen? De overige scans zijn hier te bekijken. Of dit zoveelste deel in de Pokémon reeks een beetje zal gaan lopen is nog maar afwachten…