Veel artwork van LoZ: Twilight Princess

LoZ: Twilight Princess is misschien wel de meest gewilde game die er op het moment is en de echte Zelda fans kunnen niet wachten tot het spel dan eindelijk zal gaan verschijnen op hun toekomstige console, de Wii! Helaas word het spel steeds opnieuw uitgesteld en daarom is het allemaal erg onzeker wanneer het spel nou precies gaat verschijnen. Om het wachten te verzachten hebben ze vandaag weer wat artwork vrijgegeven en die zijn natuurlijk hieronder te bewonderen.


The Legend of Zelda: Twilight Princess wordt het tweede Zelda-spel voor de Gamecube en moet het beste eindoffensief voor een console aller tijden worden. Er is een hoop veranderd sinds het vorige deel, zo wordt de nieuwe Legend of Zelda een stuk duisterder en volwassener, Link is ook een aantal jaren ouder dan dat hij in The Wind Waker was, dit betekent ook dat de cell-shaded graphics plaats hebben gemaakt voor een meer realistische look. In de nieuwe Legend of Zelda zul je weer over verschillende items en eigenschappen beschikken, zo kun je de kwade wezens te lijf gaan vanaf de rug van een paard en kun je veranderen in een wolf, wat ook weer geheel nieuwe eigenschappen met zich meebrengt.
Link, een boerenjongen die opgroeit in een klein boerendorpje, krijgt van de burgemeester de opdracht om de Hyrule Summit te beklimmen. Hij gaat op weg, maar is zich nog niet bewust van het duistere kwaad dat op Hyrule is neergedaald. Wanneer hij het de Twilight Realm die Hyrule heeft versluierd binnentreedt, verandert hij in een wolf en wordt gevangen genomen. Door een mysterieus figuur genaamd Midna is hij in staat om te ontsnappen en met behulp van haar magie gaan ze op weg om de schaduwen uit het rijk te verdrijven.

De game zal ergens eind dit jaar moeten verschijnen.
[SCREENSHOTS]

 1.   
  J-Loco's avatar

  lol… weinig interesse in artwork ๐Ÿ˜•

 2.   
  punk's avatar

  zelda is zo STOM ๐Ÿ‘ฟ

 3.   
  J-Loco's avatar

  waarom ?

 4.   
  Mrn.'s avatar

  Het lijkt me wel een mooi spel maar deze artwork suxx.

 5.   
  defjam's avatar

  dit zijn schetse!! ๐Ÿ˜ก maar deze gaat cker wel voor mij over de toonbank als afsluiter van mijn gamecube

 6.   
  0glitch's avatar

  @ punk

  k neem aan dat je een verstoorde jeugd hebt gehad, want je verdient beter, k hoop voor je dat je over je ontwetendheid heen kunt komen, maar aangezien je naam al genoeg zegt over je persoonlijkheid “punk” zeker heel lang over nagedacht, of was het misschien een idee van je mammie…mijn advies ga als een gek naar de winkel koop zelda speel het uit ofjah k kan tegen zo iemand als jou beter zeggen waag een poging, en kom maar terug waneer je een beetje van echte gamecultuur hebt opgesnoven.

  de gedachtengang achter zelda gaat zo diep, het is een perfecte mix van free roaming and story based adventure, het verhaal neemt je mee naar een magische wereld en het voelt alsof je hier deel van uit maakt, zelda is geen spel, het is een ervaring…

  deze artwork bewijst dat de artiesten zich voledig inzetten voor het verhaal , en niet genoegen nemen met een hoger aantal polygonen, elk karakter heeft een diepere gdachte achter zijn vorm en handelings wijze, dit maakt zelda nou beter dan vele andere…

  k wil de makers van deze artwork dan ook bedanken voor hun inzet die ons een geweldige voorbeproeving geeft voor het geweldige avontuur dat bijna aan onze voeten ligt.

 7.   
  Design's avatar

  OWNED? ๐Ÿ˜†
  Nu ja, aan artwork vind ik nooit veel aan. ๐Ÿ™„