God of War wordt driedelig?

God of War was ongelooflijk goed, en God of War 2 wordt volgens insiders nóg beter. Dit spel verschijnt voor de Playstation 2, wat het laatste deel in de serie zou zijn. David Jaffe, een man werkend in Santa Monica Studio’s van Microsoft, geeft echter aan dat er ook een derde deel in de serie komt.

  “As Cory and I have said to the press this is the second act of a bigger story. And when you are making a game, you never really know if the game will turn out good enough to merit another one in the series. But after last week, I can say I am very confident of our chances to be able to complete the God of War trilogy. You never know, but that’s me just putting it out there.”

Divine Retribution betekent vrij vertaald ‘Goddelijke Wraak’. Mensen die God of War op Hard mode hebben uitgespeeld krijgen hiermee misschien al een idee waar dit tweede deel over gaat. Bonusmateriaal gaf namelijk al verschillende hints voor een tweede deel. Hieronder vielen de volgende plots: als eerste Kratos’ broer, die als kind al te zwak was om uit te groeien tot volwaardig soldaat en daarom aan zijn lot overgelaten werd. In de hel groeide hij uit tot een kwaad soort duivel en wil wraak op zijn broer, die hem in de steek liet. Zeer waarschijnlijk als vervolg dus. Een tweede mogelijkheid is dat Kratos’ moeder, vlak voor haar dood, op Kratos’ vraag wie zijn vader was, ‘Zeus’ antwoordde. Kratos is hierom uiteraard kwaad gezien het feit dat zijn bloedeigen vader hem niet (of nauwelijks) hielp in zijn strijd tegen Ares. Dus is het in deeltje twee misschien wel tijd voor… inderdaad, wraak.
Het is zeker al wel duidelijk dat de stoere Kratos ook in dit tweede deel weer tegen allerlei mythologische monsters uit het oude Griekenland zal moeten vechten. Wederom staat de game bol van het geweld, bloed en brute finishing moves.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Nee nee Nee niet doen, dan wordt t gewoon uitmelkerij 😥

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  ligt er aan he als ze deel 2 ook nog erg goed maken.want mestaal is een 2de deel al uitmelkerij.dan kan deel 3 ook goed zijn

 3.   
  Ruudjee's avatar

  Tja, maar het lukt niet erg veel spelboeren om een 3-delig spel te maken, en ook nog garanderen dat ze alle drie even goed of zelfs beter zijn..

 4.   
  Design's avatar

  Zou wel kunnen lukken hoor. Zeg niets op voorhand, want dat zijn enkel maar gissingen. Het kan natuurlijk een mindere game worden, maar ze kunnen ook allebei weer even goed of zelfs beter als deel 1 worden. 😉