Nieuwe update voor Oblivion

The Elder Scrolls IV: Oblivion krijgt er weer een update bij. Geen grootse, maar weer een update die specifiek op een bepaalde groep gamers is gericht. In de (kleine) update krijgen vampierachtigen het iets makkelijker gemaakt. Op een bepaalde plaats onder water krijgen zij een soort thuis, waar zij zichzelf op kunnen laden en genezen van hun vampierziekte. De update krijgt de naam The Ville Lair, wat Bethesda Software voor de update vraagt is nog onbekend.

[SCREENSHOTS]

In de RPG The Elder Scrolls: Oblivion is het mogelijk om het spel geheel non-lineair te spelen. Je mag dus allemaal zelf bepalen welke quests je doet en maakt dus min of meer je eigen verhaal. In Oblivion speel je in de Tamriel’s hoofdprovincie, Cyrodiil. In deze wereld moet jij op zoek gaan naar de werkelijke opvolger van de Keizer, sinds de moord van de vorige keizer is namelijk de poort naar de hel wereld Oblivion geopend en hebben demonen vrij baan in Cyrodiil. Jij moet het ware mysterie zien te ontrafelen wie de wereld van Tamriel vernietigd wilt zien.
Oblivion zal een gigantische hoeveelheid aan quests, wapens, items en equipment bieden en je mag naast je keuzes ook zelf kiezen of je een mens, elf, trol of dwerg bent en als warrior, wizard, knight, thief of één van de vele andere klassen en rassen door het leven gaat.
Naast de werkelijk prachtige graphics bevat dit deel ook een nieuwe kunstmatige intelligentie genaamd ‘Radiant AI’ die de Non Playable Characters zelf de keuze geeft wat te doen, gaan ze naar de kerk of stelen ze liever iemand anders buit. Ook dit zal dus helemaal non-lineair zijn.

De review van TES4: Oblivion vind je hier.
Voor alles over Oblivion verwijs ik jullie naar Danny’s column.
Voor de geschiedenis rond Oblivion verwijs ik jullie naar deze column.

 1.   
  Tom's avatar

  Dammit, ben ik net geen vampier meer omdat het zo moeilijk overleven was: Komen ze met dit!

 2.   
  Cirdan's avatar

  wat is er dan als je vampier bent?

 3.   
  J-Loco's avatar

  je moet jezelf feeden, met mensen. Maar dat valt nog mee, als je derde graats vampier bent ben je alergisch voor daglicht, en natuurlijk word je spuuglelijk dus valt het niet mee om te praten met mensen. schnappie ?

 4.   
  Cirdan's avatar

  lol lijkt me wel een toffe game;)

 5.   
  Diede's avatar

  Zeg me nou niet dat je hier nooit van gehoord hebt?