Gamersnet.nl

Prijsvraag: Untold Legends: The Warrior’s Code

In de review van Untold Legends: The Warrior’s Code is te lezen dat het niet gemakkelijk zal zijn om tegenstanders te vinden voor online multiplayerpotjes, en daar willen wij hier bij Gamersnet graag wat aan doen. Daarom geven we nu in samenwerking met Ubisoft maarliefst drie exemplaren van de PlayStation Portable-versie weg.

Untold Legends: The Warrior’s Code is een hack ’n slash Role-Playing Game die zich afspeelt in een mythologische wereld. Jij speelt een van de vijf klassen die het spel rijk is, in een avontuur verdeeld over tientallen missies. Je zult moeten vechten tegen allerlei monsters, die herbergd worden in vele dungeons. Naast dit uitgebreide singleplayeravontuur bevat de game ook een multiplayermode. Via het draadloze netwerk van de PlayStation Portable is het mogelijk om het singleplayerverhaal in de cooperatieve modus te voltooien, samen met een andere speler. Ook kun je met maximaal vier spelers de arena betreden in een gevecht om leven en dood.

Wat je voor deze game hoeft te doen?

Beantwoord onderstaande vraag voor 23 juli 2006 en stuur hem naar prijsvraag@gamersnet.nl

Vergeet uiteraard niet je naam, adres, postcode en woonplaats te vermelden, want het is uiteraard wel de bedoeling dat een van deze games op je deurmat belandt.