Veel groen op eerste screenshots Anno 1701

In Anno 1701 zal je net als in de voorgaande delen weer een behoorlijke reis ondergaan. Ontdek nieuwe gebieden, vaar over de zeven zeeën en verover nieuw grondgebied. Dit spel is niet zozeer opgezet als een strategy killer maar meer als een strategische game op het gebied van economie en het opbouwen van een goede samenleving. Vandaag hebben we de eerste 12 screenshots van dit spel voor jullie en zoals verwacht ziet het er zeker niet lelijk uit.

Anno 1701 wordt ontwikkeld met de community als raadgever: met behulp van een database van 70.000 registreerde ANNO-gamers zullen enquêtes worden samengesteld om de wensen en ideeën van de fans in de nieuwe game te krijgen. Daarmee moet de ‘perfecte ANNO-game ontstaan, de ANNO-game waar de fans van dromen’, aldus directeur Adi Boiko van ontwikkelaar SUNFLOWERS. Met een budget van 8 miljoen euro is ANNO 1701 één van de duurste games die uit Duitsland komt en tegelijk één van de belangrijkste PC-ontwikkelingen die uit Europa komt. Iets om als Europeaan om trots op te wezen?

[SCREENSHOTS]

Een releasedate van dit spel is helaas nog niet bekend

  1.   
    Cirdan's avatar

    ik heb alle anno delen en deze komt er zeker bij;)

  2.   
    Rock-in's avatar

    Dit ziet er weer beter uit dan Civ-Rome. Heb ook de eerst anno 😛 Dit is zker belangrijk het heeft met het verleden van Europa te maken.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er mooi uit vind het alleen zelf niet leuk

  4.   
    Mrn.'s avatar

    Ik weet niet wat ik erover moet zeggen, ik heb het nooit gespeeld, ik zou het wel eens willen proberen 😉 .

  5.   
    MaxrinAss's avatar

    Ik vind het er heel mooi uitzien, alleen hou ik niet echt van dit soort games.

  6.   
    Cirdan's avatar

    ik wel:D:D moet hem echt hebben 8) ik hou van handelen en vooral een goeie productie van alles. bij mij moet alles perfect zijn 8) (anno 1503)