Sfeervolle screenshots van Alan Wake

Vandaag zijn er nieuwe, sfeervolle screenshots verschenen van Alan Wake. De screenshots zijn helaas alleen van de omgevingen, maar geven wel een leuk sfeerbeeld van de game. Een beetje duister, waar op elk moment het meest onverwachte gebeurt. Eerder hadden we al beelden van de game in de vorm van een filmpje.
Alan Wake is een psychologische actie-thriller, dit is voor games een nieuw genre en laat film en game zo weer een stap dichter tot elkaar komen. De game speelt zich af in een typisch Amerikaans dorpje in de staat Washington. De speler stapt in de schoenen van Alan Wake, een succesvolle schrijver van horror-boeken. De beste man is bezig met het schrijven van een nieuw boek over zijn meest afschuwelijke nachtmerries, in de game worden de nachtmerries natuurlijk werkelijkheid en moet Alan zich hier uit zien te redden.

[SCREENSHOTS]

Net als de vorige titels van Remedy Entertainment, waaronder Max Payne, zal ook Alan Wake steunen op een sterke verhaallijn en een bijpassende sfeer. Het gebruik van licht zal een belangrijke rol in de gameplay spelen. Remedy heeft speciaal voor deze titel een nieuwe techniek ontwikkeld die de gameplay in de game moet ondersteunen en de grafische details naar een hoger level zal tillen.
Alan Wake is momenteel in ontwikkeling voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. Een definitieve releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

  1.   
    para's avatar

    lijkt net egt kwijl

  2.   
    Mick.W's avatar

    mooie foto’s.
    Waar zijn die gemaakt?

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    zeker mooi

  4.   
    n00kie's avatar

    Ziet er zeker goed uit 😛 😮

  5.   
    Design's avatar

    Dit is echt wel ubermooi. 😮

  6.   
    geraldrealgamer's avatar

    het ziet er goed uit op een paar minpuntjes na… de weg bijv. bij screen 3

  7.   
    Cirdan's avatar

    ja idd;) hoekige bochten. mare ziet er vet mooi uit;)

  8.   
    ChielB's avatar

    Nu alleen nog de gameplay afwachten. Je kunt nog wel zulke mooie screens voor je neus krijgen, als de gameplay niet fijn is kan je net zo goed vakantiefoto’s gaan bekijken. 8)

  9.   
    Cirdan's avatar

    haha idd;)

  10.   
    G-Man's avatar

    Een nieuw genre? Ik heb eigenlijk totaal geen beeld van wat voor soort genre dit nou precies gaat worden. Is het een soort shooter, eerder iets als Silent Hill ofzo, toch meer een RPG of nou juist zo’n saaie point ’n click-adventure 😕

  11.   
    Recon's avatar

    Een horror third person shooter als ik me niet vergis.

  12.   
    CHAOS's avatar

    👿

  13.   
    Maddy's avatar

    Prachtig!

  14.   
    Ruudjee's avatar

    Vett 8) .. een soort Resident Evil in 3rd person view?

  15.   
    J-Loco's avatar

    Chaos heeft al wat mooiers gezien blijkbaar… maar ziet er prachtig uit, ik denk niet dat ik dit spel op High zal draaien

  16.   
    LennartvA's avatar

    Echt mooie screens. 😉 😀