Assassin’s Creed ook voor PC en Xbox 360

Al enige tijd ging het gerucht rond dat Assassin’s Creed toch niet een PS3-exclusive game zou worden. Volgens de Franse website Xbox-gamer heeft Ubisoft op het Interactive Digital Entertainment Festival 2006 officieel bekend gemaakt dat Assassin’s Creed ook op je PC of Xbox 360 te spelen zal zijn. Dit lijkt toch wel een tegenvaller te zijn voor Sony, die hierdoor een grote troef verliest bij de launch lineup van de PS3. De mogelijkheid om het spel als eerste te mogen uitbrengen zou eventueel nog een kleine redding voor Sony kunnen zijn.


In Assassin’s Creed speel je Altair, een sluipmoordenaar ten tijde van de derde kruistocht, die de wereld mag verlossen van allerlei ongewenst tuig. Met een gameplay die lijkt op een mix van onder andere Prince of Persia en Splinter Cell zal Assassin’s Creed voor veel gamers een veelbelovende game zijn. Dat het nu niet meer een PS3-exclusive wordt, is dan ook alleen maar goed nieuws voor de consument.

 1.   
  MC TiM's avatar

  Dit is nou nog eens goed nieuws, ik heb me nog niet heel erg verdiept in deze game, globale dingetjes over gezien en spreekt mij al aan, ik zou er bijna een dansje van gaan doen 😛 .

 2.   
  Nirusu's avatar

  Dit spel is echt zo mooi.

 3.   
  Design's avatar

  Weer eentje op mijn lijst voor de PS3. 😉

 4.   
  G-Man's avatar

  Nou, voor mij dus voor de X360 😀 Dit was voor mij zo’n beetje de enige game die me kon overhalen de PS3 in een later stadium toch nog te kopen, maar als die ook naar de X360 komt koop ik m daarop gewoon 😛 Dit is voor Sony best slecht nieuws, want dit leek net één van die beste exclusives te zijn.

 5.   
  Kusunagi's avatar

  Hitman in de middeleeuwen…. *smul*

 6.   
  Fawaka-W's avatar

  er is al weer gezegt dat hij alleen op de ps3 komt…
  wat is het nou 🙄

 7.   
  Diede's avatar

  Deze game lijkt me echt tè relaxed.