Xbox 360-prijsdaling onwaarschijnlijk, maar…

Nu de prijzen voor de PlayStation 3 en haar games zo’n beetje bekend zijn, ligt de bal weer bij Microsoft en haar Xbox 360. Deze wilde eerst met een prijsverlaging rond de verschijning van de PS3 komen, maar dat lijkt nu niet door te gaan, aldus deze blog. De Xbox 360 is nu al best wat goedkoper dan de PS3 waarschijnlijk zal worden en dus maakt Microsoft zich schijnbaar geen zorgen.

Of toch wel? Een minder officiële bron weet namelijk te vertellen, dat Microsoft de HD-DVD-drive gaat bundelen met de Xbox 360 en dat de totaalprijs gelijk zal blijven aan de huidige prijs zonder deze nieuwe drive. Daarmee zou de strijd HD-DVD tegen Blu-Ray ook helemaal los kunnen komen.

Of zal Nintendo, nu de vrolijke derde, straks de lachende eerste worden met haar revolutionaire Wii en een nog lagere prijs?

 1.   
  marC.nl's avatar

  Ik vind het echt dom dat microsoft de prijs niet verlaagt. Er zullen nu wel minder mensen gaan voor de PS3, maar dan kiezen ze wel voor de WII.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  er zullen zat mensen gaan voor de ps3 er hebben er genoeg gespaard geloof me maar ook al is die zo duur.maar het zal wel makkelijk zijn die hd-speler is niet goedkoop

 3.   
  Ruudjee's avatar

  Maar bij de PS3 moet je er ook rekening mee houden, 600 euro voor een multifunctionele Blu-ray speler.. is niet veel 🙄

 4.   
  Design's avatar

  Inderdaad Crimineeltj, ik heb genoeg gespaard. Maakt niet uit hoeveel die kost, ik neem hem. 😛