Sander “Vo0” Kaasjager met pensioen

Sander “Vo0” Kaasjager, ’s lands beste progamer, heeft aangekondigd voorlopig met gamen zullen stoppen. Per direct zal hij stoppen met het spelen van games in wedstrijdverband en zegt hij ook zijn lidmaatschap op voor Team Fnatic, de clan waar hij lange tijd in speelde. Als reden gaf de Hagenaar aan dat hij meer tijd wou gaan besteden aan zijn vrienden en familie, en volgend jaar aan zijn studie econometrie wil beginnen. Hij is dan nu ook op een lekker lange vakantie gegaan.

Sander “Vo0” Kaasjager maakte vooral furore in de Cyberathlete Professional League, waar hij vorig jaar dik twee ton opstreek aan prijzengeld. Door zijn deals met onder andere Logitech verdiende hij naar schattig met zijn gegame een bedrag van bijna een half miljoen euro.

 1.   
  Design's avatar

  Geld genoeg verdiend zeker? 😛

 2.   
  Boerenknecht's avatar

  Idd 😉

 3.   
  Mandamo's avatar

  Ik heb gelezen dat nog een reden was dat ie stopte dat Painkiller bijna niet meer gespeelt wordt op wedstrijden, terwijl dat juist zijn game is. Inplaats van Painkiller is Quake 4 gekomen, hij vond de overgang van Painkiller naar Quake 4 te groot en daarom stopte hij om vanaf dit jaar weer te kunnen studeren.

 4.   
  CHAOS's avatar

  Gewoon gek*t

 5.   
  defjam's avatar

  2 ton per jaar met gamen dat is de droom van iedere gamer , dan ga je tog niet meer studeren 😉

 6.   
  Baklap's avatar

  Behalve als je een intelligente jongen bent en toch nog iets wilt bereiken in je leven, op sociaal & werkgebied.

 7.   
  Rock-in's avatar

  Bent al binnen voor dat je oud bent 😛