Gamersnet.nl

Schitterende nieuwe trailer van Battlefield 2142

Battlefield 2124 zal totaal anders worden dan we tot nu toe gewend zijn van de serie. Dit keer geen saaie tanks of suffe vliegtuigjes waarmee je de tegenstander zo bloederig mogelijk mee moet zien uit te roeien, maar het spel zal dit keer een futuristische look hebben. Dit zorgt ervoor dat je allemaal nieuwe wapens en vooruiten tot je beschikking gaat hebben, wat een soort van Mech Warrior-Battlefield 2 sfeertje zal gaan geven. Vandaag hebben we weer een nieuwe trailer waarin goed te zien is wat ik bedoel.

In de 22e eeuw breekt een nieuwe ijstijd aan. Het ijs rukt op en beslaat het overgrote deel van het aardoppervlak. Er zijn oorlogen uitgebroken om de overgebleven gebieden en een aantal facties zullen hierom in de game strijden. Uiteraard zal Battlefield 2142 ook weer voornamelijk multiplayer zijn via internet, met grootschalige gevechten op nog grotere maps.
De game zal uiteraard futuristische wapens en voertuigen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld mechs waarin je plaats kunt nemen en jeeps die een beetje op de Warthog uit Halo: Combat Evolved lijken. Ook zijn er natuurlijk verschillende nieuwe vliegtuigen waarin je plaats kunt nemen. Daarnaast zijn er zwevende droids die spelers kunnen plaatsen. Als kers op de taart zien we in de trailer een onzichtbaar geworden soldaat voorbijkomen.

De trailer is hier te downloaden.

Battlefield 2142 zal op 19 oktober in gaan Amerika verschijnen en hopelijk zal het spel niet veel later ook in Europa aan belanden.