Voorlopig geen prijsverlaging Xbox 360

Er komt voorlopig geen prijsverlaging volgens de bronnen van Planet Xbox 360. De dames en heren van deze site hebben gesproken met een -voor ons- onbekende bron binnen het officiële Xbox team:

“As you’re all aware, there have been rumors of a price drop for the Xbox 360 coming along later this year. The official word from folks in the know is that there are currently no plans for a price drop this fall.

If you’ve been holding off picking one up because you think they’ll be cheaper in the future, or they’ve been hard to find, or because you’re too busy catching up on past episodes of Lost, wait no longer!”

Tot aan de herfst dus geen verlaging van de verkoopprijs. Half november zal de Playstation 3 zijn intrede doen, het zou dan ook niet gek zijn als Microsoft rond die tijd besluit de Xbox 360 een zachter prijsje mee te geven. Op dit moment is er waarschijnlijk simpelweg te weinig concurrentie voor de enige console van de volgende generatie.

  1.   
    Mechanic Soldier's avatar

    Ik ben benieuwd hoe duur hij dan wordt en hopelijk zit er dan een game bij de console. 🙂

  2.   
    J-Loco's avatar

    ik hoop dat de core van 300 naar 200 gaat en de premium van 400 naar 300… dat zou vanaf het begin al beter zijn geweest, want dan had ik nu ook een 360 ! ik vind het nu gwoon te duur

  3.   
    Baklap's avatar

    Waarom niet voor 360 euro? 😀

  4.   
    Design's avatar

    Ik neem toch een PS3. 😉

  5.   
    Barcaboy13's avatar

    kheb er tog al 1

  6.   
    n00kie's avatar

    ‘k vind 360 euro ook goed ideej 😉 8)

  7.   
    Lasso's avatar

    Die prijsverlaging komt er echt wel aan. Microsoft zei laatst nog dat het prijsverschil juist een reden was waarom mensen een x360 zouden kopen en geen PS3, ook al is de startprijs goedkoper dan die van de PS3. Als ze in november echt concurrentie willen bieden, komt die prijsverlaging er heus wel…

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    er komt heus wel een prijsverlaging hij zou toch ook elk jaar iets goedkoper worden