Sam Fisher terug van weggeweest op nieuwe screens van Double Agent

Splinter Cell: Double Agent is dan wel uitgesteld naar september van dit jaar, maar dat betekent niet dat we plotsklaps al onze interesse in deze titel zijn verloren, integendeel. Deze vierde Splinter Cell-game belooft de beste uit de serie te worden met wederom een spannend verhaal, nieuwe dingen en supermooie graphics. Vandaag hebben we weer 4 nieuwe screenshots en op deze beelden kunnen we weer genieten van Sam Fisher’s kale kop.

Sam Fisher verliest in het nieuwe deel zijn dochter, ten gevolge van een tragisch auto-ongeval. Sam loopt hierdoor een trauma op en blijft maar aan zijn dochter denken. Om even aan iets anders te denken, vraagt hij aan Lambert of hij geen opdracht heeft. Sam wordt een baan aangeboden als NOC agent, waardoor hij zich tussen de bendes zal infiltreren om informatie te verschaffen. Zijn eerst bende is de John’s Brown Army, JBA. Door een brute bankoverval komt Sam echter in de gevangenis. De NSA, de organisatie welke achter Sam staat, zal Sam af en toe opdrachten geven. Sam Fisher blijft echter ook nog lid van de JBA en zal zijn loyaliteit moeten bewijzen en opdrachten uit moeten voeren. Als we dan vervolgens horen dat delen van het verhaal zich in Shanghai en een oorlogsgebied in Afrika afspelen, worden we helemaal benieuwd.

Splinter Cell: Double Agent is dus uitgesteld tot september 2006, en zal uitkomen voor de PC, PlayStation 2, Xbox, Gamecube en Xbox 360. Bij de launch van de PlayStation 3 zal deze game ook verschijnen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  n00kie's avatar

  Nice heel ergh Nice! ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€

 2.   
  Tom's avatar

  Graphics allemaal wel leuk en aardig, maar kijk nou eens naar screen 2: Is dit nou ‘Sam Fisher’? Waar zijn de vette stealthy moves, het nek omdraaien van de bad(eventuele good-) guys? Het verhaal wijst er wel op dat hij niet meer voor NSA werkt nee, maar dan hoeft hij toch niet meteen te veranderen in ‘Rambo Fisher’?

 3.   
  Design's avatar

  Jah, inderdaad, het begint er meer actie uit te zien dan stealth. Het zou wel jammer zijn moesten ze dit veranderen, want het ‘stealth gebruiken’ is juist 1 van de troeven van Splinter Cell. Nu ja, dit kan ook gewoon een actiescene zijn en die kunnen ook wel leuk zijn zolang ze niet overdreven voorkomen in een stealthgame. ๐Ÿ˜‰
  Voor de rest ziet het er wel vet mooi uit! ๐Ÿ˜€

 4.   
  Diede's avatar

  Ziet er wel vers uit vind ik. Tharduz je hebt wel gelijk, maar…: in andere actiegames moet je wel eens een missie doen waarin je je stealthy moet gedragen. Hier is dit misschien een einde van een missie waarin je al busted bent, en dus zo gauw mogelijk uit de voeten moet maken!
  Althans, dat hoop ik. Want dat ‘gordijntje aan de kant-mes in z’n rug’-principe mag ik wel ๐Ÿ™‚

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  jongens dit zijn maar 4 scr4eenshots die kunnen toch niet alles zeggen

 6.   
  ChielB's avatar

  En waar zijn de aangekondigde Crysis-screens dan gebleven??

 7.   
  Ruudjee's avatar

  OOOHMYGOD ๐Ÿ˜ฎ

  Dit ziet er vet uit ๐Ÿ˜€ !

 8.   
  para's avatar

  maasterlijk!!!!!!!!!,maar volgens mij hoef je niet meer veel te sluipen

 9.   
  spysiem's avatar

  jongens, ff voor de duidelijkheid!DIT ZIJN ONLINE-MULTIPLAYER SCREENS dus niet sam fisher en de multiplayer is altijd al een beetje actie geweest;)

 10.   
  MaxrinAss's avatar

  Nooit echt een fan geweest van Splinter Cell, maar de screens zien er echt heel mooi out! ๐Ÿ˜ฎ