Patch 1.11 voor World of Warcraft uit

World of Warcraft is op dit moment een van de bestlopende MMORPG’s die er bestaan en inmiddels zitten we alweer bijna aan de 7 miljoen mensen en de elfde patch. Vandaag is namelijk versie 1.11 uitgekomen, Shadow of the Necropolis. De voornaamste verandering hierin is uiteraard Naxxramas, de nieuwe 40-man dungeon die maarliefst 18 nieuwe eindbazen en een hele nieuwe armorset huisvest. Daarnaast zijn ook de mage- en shamanclasses op de schop gegaan en hebben ze nieuwe talents gekregen.
Daarnaast zijn er vele andere veranderingen. Zo zijn er vele nieuwe quests en hebben een heleboel items uit bijvoorbeeld Zul’Gurub of Ruins of Ahn’Qiraj een grote buff gehad. De volledige patchnotes zijn hier te vinden.

De patch is 151MB groot en wordt automatisch gedownload wanneer je de game start. Dit kan echter wel een tijdje duren aangezien de grote drukte op dit moment.

World of Warcraft is een MMORPG is het welbekende Warcraft universum, waar vooralsnog alleen RTS in werd gespeeld. Maar nu kun je dus ook met zijn allen tegelijk gaan Roleplayen, monsters verslaan en quests uitvoeren. Je kunt spelen als onder andere een Mens, Orc, Elf, Trol, Dwerg of een Ondode en dan ook nog eens in een Warrior, Mage, Druid, Rogue, Priest, Hunter of รฉรฉn van de andere klassen. Er is een gigantische wereld met supergrote steden om te verkennen en een verrassend plot om te ontrafelen. Vier jaar na de gebeurtenissen in Warcraft III: Reign of Chaos beginnen de volkeren zich in Azeroth weer een beetje te herstellen, ze beginnen weer steden te bouwen en legers te maken. Er staat ook een nieuwe donkere vorst op om de wereld in gevaar te brengen, en wie moet dat voorkomen? Niet alleen jij, maar ook duizenden andere spelers die op dat moment online zijn. Je kunt in groepjes reizen en tegen veel verschillende monsters vechten en er is genoeg anders te doen zoals voorwerpen verzamelen, maken en verkopen.

World of Warcraft is nu te koop voor โ‚ฌ29,99. De game heeft daarnaast maandelijkse kosten van โ‚ฌ12,99 per maand.

 1.   
  Design's avatar

  Leuk, mare ik denk dat iedereen hier wel weet wat WoW is en wat de prijzen zijn. ๐Ÿ˜‰

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  ja maar het ging ook om de patch

 3.   
  snowbob's avatar

  tja, duurt nog wl ff tot ik 60 ben ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Design's avatar

  Lol snowbob. ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜€

 5.   
  Dare Devil's avatar

  het belangerijkste is er niet bij gezet ๐Ÿ˜‰
  ER IS OORLOG 8) (dit is er sneaky bij gedaan)
  Tussen Aliance & Horde
  (als je het speelt,kijk bij if of sw bij de poorte in de lucht om je heen)
  en de oorlog word steeds erg