Al meer dan twee miljoen verkochte exemplaren van Guild Wars games

De absolute heer en meester op het gebied is toch wel World of Warcraft, maar met de afgelopen verkoopcijfers van Guild Wars blijkt dat het spel qua verkoop zeker niet veel onderdoet aan WoW! Het spel is namelijk al meer dan twee miljoen keer over de toonbank gegaan en dat wilt toch wel zeggen dat een MMORPG zonder maandelijkse kosten als een bom inslaat bij de gamers. Of de Guild Wars serie dit succes vast kan houden is nog maar afwachten, aangezien Blizzard binnenkort gaat komen met de uitbreiding op de meest succesvolle RPG ooit, World of Warcraft: The Burning Crusade.

Zouden jullie sneller kiezen voor een game als Guild Wars zonder de kosten, of een game als World of Warcraft die wekelijks up-to-date wordt gehouden maar er wel voor moet betalen?

 1.   
  J-Loco's avatar

  liever WOW, guild wars is niet egt MMO trouwens..

 2.   
  Ariej's avatar

  Zouden jullie sneller kiezen voor een game als Guild Wars zonder de kosten, of een game als World of Warcraft die wekelijks up-to-date wordt gehouden maar er wel voor moet betalen?

  Antwoord: Ligt er zeker aan wat je er voor terug krijgt. Nieuwe quest’s, nieuwe items, nieuwe werelden noem maar op. Dan leg ik toch liever wat geld per maand aan de kant voor zo’n spel dan dat ik een spel koop waarmee vrijwel niks nieuws mee gebeurt.

 3.   
  milbot's avatar

  Trouwens, GuildWars krijgt wel regelmatig updates om het spel beter te balanceren enz. Die updates worden dan ook nog automatisch binnengehaald.

 4.   
  Krizzle's avatar

  @ Ariej

  Antwoord: Guild Wars, vind โ‚ฌ13,- best wel veel, en ik verdien niet echt veel ofzo (niks eigenlijk ๐Ÿ˜› ) Misschien als ik eenmaal baantje heb, maar nu niet. Ik heb wel GW, hij is best relaxt. Soms doet het een beetje denken aan een Singleplayer RPG, maar later in de game krijg je heel erg leuke missions, waarvoor je echt wel een party nodig hebt.

 5.   
  snowbob's avatar

  ik heb WoW, geen GW voor mij, heb gehoord dat je vaak heel weinig mensen tegen komt

 6.   
  Recon's avatar

  Je kan geen mensen tegenkomen doordat de map ‘speciaal’ voor jou of een party wordt aangemaakt.

 7.   
  Recon's avatar

  Je kan geen mensen tegenkomen doordat de map ‘speciaal’ voor jou of een party wordt aangemaakt.

  En ik vind het onzin dat veel mensen denken dat WoW automatisch beter is, omdat je moet betalen. Zoals milbot zegt wordt GW ook wekelijks up-to-date gehouden. Deze update is vaak niet zo heel erg boeiend, maar houdt het spel wel in balans. Bovendien is er laatst toch wel een leuke ‘patch’ gemaakt die je ook de mogelijkheid geeft om titels te verdienen, nieuwe elites toevoegt etc. Daarom ga ik niet betalen voor WoW, omdat ik het niet eens beter vind, behalve de PvP die wel duidelijk een stuk beter is.

 8.   
  Cirdan's avatar

  GW is wel een coole game hoor;) je moet het alleen een beetje leren kennen maar ik heb WoW ook;) en ik vind persoonlijk WoW ook beter omdat je andere personen tegen komt en samen kunt vechten enz…bij GW moet je naar speciale plaatsen gaan.

 9.   
  Design's avatar

  Recon, ik zou het niet beter kunnen zeggen. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰

 10.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  ik heb zelf WoW en dat is echt een vet spel
  ik zat wel even te denk aan GW maar aangezien ik een baantje heb en het kan betalen besloot ik voor WoW te gaan. ik zat ook al een beetje in het sfeertje, want ik heb ook Warcraft gespeeld.
  ik hoor wel van een vriend die GW speelt dat het vet is, maar ik hou het bij WoW is, vind ik, sfeervol en ziet er goed uit

 11.   
  Rock-in's avatar

  Maar is GW zo’n saai MMORPG ? ( hoe zit t dan met WoW )
  Want dan lvl je een rot end en dan word t saai. ๐Ÿ˜•

 12.   
  Jackass's avatar

  Ik kies anders wel voor GW als ik moet kiezen, want zometeen ben ik 7 weken pleite en dan ben ik 26 Euro’s kwijt voor niks..

 13.   
  Rock-in's avatar

  lol ! Sommige mensen zijn WoW verslaafd ๐Ÿ˜›

 14.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  @ jackass

  je kan je payment uitzette