Gamersnet.nl

Crysis nu ook te zien in een video presentatie

Crysis begint zo langzamerhand al behoorlijk wat krediet op te bouwen, want de beelden die ze naar buiten brengen zijn niet van echt te onderschijnen. Dit spel zal mooier worden dan je je ooit voor zou kunnen stellen en veel mensen zijn al aan het sparen voor een flinke nieuwe PC om dit spel lekker te kunnen draaien. Vandaag hebben we weer nieuwe beelden voor jullie, dit keer in de vorm van een video presentatie.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie. De game kent ook enkele stedelijke en buitenaardse levels. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je in Crysis een heel squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en suit helemaal customizen met onder andere nieuwe onderdelen, en het schieten zal er ook echt door beïnvloed worden.
De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. De game kent ongelooflijk veel details, maar laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

De trailer is hier te bewonderen.

Crysis moet in de herfst van 2006 uitkomen voor de PC.