Pre-order je Europese PS3-bundel nu al

Als je nu al slapeloze nachten hebt omdat de PS3 eraan komt, dan doen wij er nog even een schepje bovenop: wat als je nét te laat bent op launch day en er geen één meer staat? Staat het koude zweet je nu al op het voorhoofd? Waarom dacht je er dan niet aan dat je ook kunt pre-orderen?

Dat kun je nu al doen op Play.com, waar je voor 549,99 Engelse Ponden, omgerekend zo’n 805 euro. De shop zelf geeft aan dat het om € 879.99 gaat, wat waarschijnlijk met de kosten voor levering te maken heeft.

Je krijgt overigens niet alleen een PlayStation 3 voor die prijs, maar een PS3 met 60GB harde schijf en drie games, te weten: Formula One 06, Warhawk en Singstar. Overigens staat die lijst van games nog niet vast, omdat het nog niet duidelijk is of ze op het moment van levering verkrijgbaar zijn.

Je moet trouwens wel snel zijn met bestellen: de shop verwacht dat er op 17 november al een tekort zal zijn en levert ze uit op basis van ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’…

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  wat een slechte bundel… echt de 3 meest onboeiende games op de ps3….

 2.   
  Design's avatar

  Inderdaad wierie, helemaal mee eens. Bovendien is het me toch echt geen €900 waard hoor. Echt fucking veel…. 🙄

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  beetje veel dan kan je hem net zo goed bestellen bij freerecordshop ofzo en dan die spellen erbij kopen en dan ben je goedkoper uit

 4.   
  WoKingNL's avatar

  beetje heel erg duur gewoon kansloos.

 5.   
  Thomazzzz's avatar

  Ok ik w8 wel een jaartje of 2 en zie of hij tegen dan niet wat afgeprijsd is , want dit is gek… 😮