Loop je dit weekend maar vast warm: Prey demo volgende week!

3DRealms liet laatst al weten 22 juni in Prey (Demo) Day te zullen veranderen. GameSpot heeft nu laten weten dat het de aftrap zal nemen en wel om 21:00 uur PST op 21 juni. Wat vlug rekenwerk leert dat dat 00:00 uur op 22 juni is aan de oostkust van de VS en dat de dag in ons kikkerlandje dan al behoorlijk op gang gekomen is.

Inmiddels is de inhoud van de demo wel bekend:

  Defy the law of nature with gravity flipping, a feature that allows you to walk on ceilings and turns deathmatch mode upside-down. Explore unreachable areas with wall walking, and transport from one sphere to another through space-bending portals. With all these unique gameplay elements, you don’t want to miss this highly anticipated FPS demo!

In Prey speel je Tommy, een jongeman van Indiaanse afkomst die in een reservaat is weggestopt. Terwijl hij daar zit te mokken wordt de wereld aangevallen door een alien ter grootte van Texas, die van de mensheid een snack op zijn reis door de Melkweg wil maken. Tommy wordt tegen wil en dank een vechter voor de goede zaak, als zijn vriendin Jenny door de aliens wordt ontvoerd en zijn grootvader door hen wordt vermoord. De geest van zijn grootvader leert Tommy met de krachten van zijn voorouders om te gaan, om zo nog effectiever te kunnen zijn. Kan hij Jenny en de hele mensheid erbij redden?

 1.   
  Narcist's avatar

  Weee dat word weer lekker knallen!

 2.   
  n00kie's avatar

  ^^

 3.   
  Wouter's avatar

  uhuh… uhuh… 🙄

 4.   
  Design's avatar

  knalleuh! 8)