Probeer World of Warcraft nu tien dagen gratis

World of Warcraft is op dit moment een van de bestlopende MMORPG’s die er bestaan en inmiddels zitten we alweer bijna aan de 7 miljoen mensen en de elfde patch. Blizzard geeft iedereen nu echter de mogelijkheid om de game 10 dagen gratis uit te proberen. Er wordt dan een zogeheten Trial Account aangemaakt waarna je de game kunt downloaden. Je account is dan 10 dagen bruikbaar, en na deze periode weer te gebruiken wanneer je de game hebt gekocht en geactiveerd met je CD-key. Verder zijn er nog een aantal andere beperkingen tijdens de trial-periode. Zo kun je niet met andere spelers handelen, niet het Auction House bezoeken en kan je maximaal 10 goud bezitten. Niet dat dit erg is, want tijdens je eerste tien dagen zul je waarschijnlijk niet hoger dan level 20 worden.

Wanneer je net begint met World of Warcraft kun je het beste beginnen op een nieuwe server, zodat het gat met de andere spelers nog niet zo groot is. Daarom worden vooral de servers Aerie Peak, Vek’linash, Boulderfist en Jaedenar aangeraden.

World of Warcraft is een MMORPG is het welbekende Warcraft universum, waar vooralsnog alleen RTS in werd gespeeld. Maar nu kun je dus ook met zijn allen tegelijk gaan Roleplayen, monsters verslaan en quests uitvoeren. Je kunt spelen als onder andere een Mens, Orc, Elf, Trol, Dwerg of een Ondode en dan ook nog eens in een Warrior, Mage, Druid, Rogue, Priest, Hunter of één van de andere klassen. Er is een gigantische wereld met supergrote steden om te verkennen en een verrassend plot om te ontrafelen. Vier jaar na de gebeurtenissen in Warcraft III: Reign of Chaos beginnen de volkeren zich in Azeroth weer een beetje te herstellen, ze beginnen weer steden te bouwen en legers te maken. Er staat ook een nieuwe donkere vorst op om de wereld in gevaar te brengen, en wie moet dat voorkomen? Niet alleen jij, maar ook duizenden andere spelers die op dat moment online zijn. Je kunt in groepjes reizen en tegen veel verschillende monsters vechten en er is genoeg anders te doen zoals voorwerpen verzamelen, maken en verkopen.

World of Warcraft is nu te koop voor €29,99. De game heeft daarnaast maandelijkse kosten van €12,99 per maand.

 1.   
  Nirusu's avatar

  Ik heb hem overal in de winkel nog voor 45 euro gezien. 😮

 2.   
  kingofthegamers's avatar

  niet dat ze zeggen waar je de trail versie kan downloaden 👿 😮 👿 😮

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  ja waar kan je die dan downloaden dat wil ik wel eens proberen dan

  ik heb de link gevonden hier kan je je aanmelden

  http://teaser.wow-europe.com/

 4.   
  snowbob's avatar

  @ Nirusu

  hij kost bij music store 27 😉

 5.   
  J-Loco's avatar

  ik werd in 7 dagen lvl 23… dat was op een vriend zijn guest pass, ahahha dat was in een vakantie van 1 week, ik speelde van smorgens 8 uur (als ik wakker werd) tot 2/3 uur in de nacht. ik deed vooral aan lvle enzo, ik had ongeveer 10 gold toen met een dik armor, was een Hunter. nu ben ik minder verslaaft, lvl 21 hunter en 14 pala 😛 (noob ik weet)

 6.   
  Cirdan's avatar

  ik heb 150 gold en ik zit in lv 65. Maar heb net een nieuwe paard gekocht(ben human) dus…vette lol game;)

 7.   
  robin-x60's avatar

  Ben zelf 46 Dwarf Hunter met 30 gold.

 8.   
  Design's avatar

  Vet spelletje 8) , alleen die maandelijkse kosten zijn het me niet waard om te betalen 😉

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  @Design

  je heb ook nog zoiets als privated servers 😉

 10.   
  Cirdan's avatar

  🙄

 11.   
  Wouter's avatar

  Het is wel leuk… Maar goed, het is niet mijn type game. Ik houd meer van realistische games 😀

 12.   
  Design's avatar

  @Crimineeltj
  I know… 🙄 😉 (Ik mag toch eerlijk overkomen) 😉

 13.   
  Cirdan's avatar

  lol 🙄

 14.   
  Thomazzzz's avatar

  Wel vette game , zou hem meteen kopen , alleen vind ik het spijtig van die maandelijkse kosten. Spijtig dat geld niet ui de grond komt ofzo 🙂

  Ik vind 12.99 euro per maand redelijk veel:s

 15.   
  shirano03's avatar

  kan iemand me helpen als ik wil inloggen kan dat niet en ik heb een goed account gemaakt? 😥