Halo 3 zal niet de laatste Halo-game zijn

Op de Electronic Game Expo, die afgelopen maand in Los Angeles werd gehouden, was een trailer te zien van Halo 3 voor de Xbox 360. Halo 3 zal het laatste deel in de Halo-trilogie worden, maar volgens Marty O’Donnel, verantwoordelijk voor de muziek in Halo, zal het zeker niet de laatste Halo-game worden. In een interview met de Amerikaanse website 1UP.com vertelde hij namelijk dat ze bij Bungie zeker nog niet uitgekeken zijn op het Halo-universum. Ze hebben namelijk nog veel meer andere ideeen die ze uit willen werken.

  We’re not walking away from Halo, because it’s a great universe and a great franchise. There’s lots of story that we can tell about Halo, but we’re working on other stuff.

Een Halo-MMORPG zou dan natuurlijk een logische stap zijn, maar daar wilde O’Donnel niet op reageren.

 1.   
  Prince's avatar

  Halo-MMORPG? Logische stap? World of Halo ofzo?

  Waar gaat dit over, ik hoop niet dat er een Halo-MMORPG komt, dat zou echt zoooo dom zijn. Halo moet gewoon een shooter blijven en dezelfde gameplay houden, anders wordt het niks.

 2.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  dan een MMOFPS 😛
  nee ze moete er gewoon me stoppen of iets geweldigs maken

 3.   
  Tom's avatar

  Als het zoiets zou kunnen worden als Huxley lijkt het me wel vet. Maar in het verhaal passen geen paar miljoen overlevenden (dan heb ik het over spelers in die wereld).

 4.   
  Rock-in's avatar

  Zolang ze maar optijd op de PC blijven maken 👿

 5.   
  G-Man's avatar

  Een RTS lijkt me wel gaaf, of een game met de speelstijl van de conquestmode uit Battlefield en Enemy Territory. Ze zouden er genoeg voertuigen en manschappen voor hebben dus waarom niet 😀 Een MMO van Halo is idd niet zo’n goed idee, dan krijg je dalijk duizenden Master Chiefs rondlopen in dat wereldje 😕 Nee, doe mij maar een lekkere FPS.

 6.   
  CHAOS's avatar

  mee eens