Ook cell-shaded Link, Bowser Jr. en Ridley in Super Smash Bros. Brawl

De Tokio Gaming Radio is een Japanse radiozender speciaal voor gamers, en er worden dan ook vaak nieuwe dingen op onthuld. Zo ook gisteren, want een van de producers van Super Smash Bros. Brawl was aan het woord. Tijdens de uitzending onthulde hij een aantal nieuwe, speelbare character die in de game zullen zitten. Uiteraard zijn Mario, Luigi, Bowser, Donkey Kong, Samus, Starfox en Pikachu meer van de party, maar Solid Snake zal er bijvoorbeeld ook in zitten.

De drie nieuwe onthulde characters zijn cell-shaded Link, Bowser Jr. en Ridley. Link kennen we uiteraard uit The Legend of Zelda: The Wind Waker. Ook Bowser Jr. is al vaker langsgekomen, in bijvoorbeeld de Mario Party-games. Ridley is het kwaadaardige reptiel uit de Metroid-spellen, waar Samus het maar al te vaak tegen op heeft genomen.

Ander nieuws van Yuki Zamaochi, de man die aan het woord was, was dat er in totaal maarliefst veertig vechtersbazen in de game zullen zitten. Uiteraard zijn niet alle characters vanaf het begin bespeelbaar, maar zul je het overgrote deel kunnen unlocken door bijvoorbeeld de story mode uit te spelen, een bepaalde tijd te halen in de time attack mode en een bepaald aantal potjes spelen. Op dit moment zijn er al eenendertig characters onthuld, de overige negen zullen hopelijk snel volgen.

 1.   
  defjam's avatar

  Weet iemand mischien een site waar je die characters kan zien of lezen 🙂

 2.   
  Ariose's avatar

  Hopen dat die ene EVIL Mario uit M Sunshine er ook in zit

 3.   
  CoBaltSaBer's avatar

  Ariose dat is mini bowser! 🙄