Lekker potje voetballen in nieuwe trailer van Sensible Soccer

Bijna is het zover, de release van het gevoeligste voetbalspel, Sensible Soccer, komt eraan. Vandaag hebben we alweer een nieuwe trailer van dit spel voor jullie en natuurlijk kan je voor meer informatie de preview lezen of om alvast een indruk te krijgen is hieronder ook de demo te downloaden.

Sensible Soccer bevat verscheidene (inter)nationale competities (waaronder de Nederlandse), zowel nationale competities van de aanwezige landen als Wereldkampioenschappen, maar zonder licentie. Elk team bestaat uit ‘slechts’ 16 spelers wat betekent dat er ongetwijfeld spelers uit een team wegvallen. De wél aanwezige fictieve voetballers uit de game hebben wel enige gelijkenis met hun reële evenbeeld, maar zoals gezegd klopt de naam niet precies. De oplossing hiervoor ligt bij het Editor’s systeem; zo kun je van Kojt gewoon Kuyt maken en zul je Gelasek tot Galasek om kunnen dopen.

In de Custom Team spelmodus kun een eigen team creëeren en verbeteren. Verzin een naam, ontwerp hun tenue naar eigen smaak en show je stijl door je spelers te voorzien van Retro voetbalkleding. Sensible Soccer bevat meer dan 350 Internationale teams en Europese clubteams met in total meer dan 5,500 spelers van over de hele wereld, met allemaal hun eigen skills en look. Het wedstrijdteam bestaat uit 16 spelers en je kunt hen in 12 verschillende tactieken laten opdraven. Maar wat je ook doet, Sensible Soccer blijft zoals vroeger een enorm rap spel.

De trailer is hier te downloaden.

Al zin om het spel te spelen? Download hier de demo.

Sensible Soccer 2006 komt in juni naar de PlayStation 2, Xbox en PC. Voor meer informatie lees je hier het interview wat we met de makers van Sensi hadden.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Uberrvet, alleen hij wil niet zoo soepel lopen 😥