Microsoft stopt met backwards compatibility games

Op de afgelopen E3 werden een aantal dingen pijnlijk duidelijk. Éen daarvan was het feit dat Microsoft er alles aan doet om de Xbox 360 zo goed mogelijk te promoten, waardoor de ‘oude’ Xbox in een klein donker hoekje verdreven wordt. Hierdoor zijn de gamers die nog op de Xbox spelen een beetje de pisang, aangezien er nauwelijks games meer voor gemaakt worden. De gamers die al een Xbox 360 hebben, en de Xbox games spelen op hun 360, worden vanaf heden ook teleurgesteld. Peter Moore, dè Xbox 360 man van Microsoft, heeft in een interview bekend gemaakt te zullen stoppen met de backwards compatibility op de xbox 360. In hoeverre dit ook wordt waargemaakt is tot dusver onbekend.

    “Nobody is concerned anymore about backwards compatibility. We under promised and over delivered on that. It’s a very complicated thing… very complex work. I’m just stunned that we have hundreds of games that are backwards compatible.”
    More are coming, but at some point, you just go, there’s enough, let’s move on, or people aren’t as worried about a game being backwards compatible – and I like to think we’ve upheld our end of the bargain in making at least two or maybe three hundred games backwards compatible.”

  1.   
    geraldrealgamer's avatar

    slechte zet 🙄

  2.   
    Ariose's avatar

    Dom, Dom, Dom!!!!!!!! 👿

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Dat ze dan alleen de beste games van de xDoos backwards compatible maken,.. 🙄

  4.   
    Tom's avatar

    Dát hebben ze al gedaan, maar dit is inderdaad een zwaar domme zet. Er zijn heus wel mensen in geïnterresserd hoor!

  5.   
    Firef0x's avatar

    ik vind het wel beter want het werkte voor geen ene meter.

  6.   
    mokh's avatar

    ik ben een grote fan van microsoft en ik ook vind het een domme zet 😮 😮 maar ja wat kunnnen wij eraan doen als microsoft niet meer wilt is dat hun probleem 😥 😥 😥 😥

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    domme zet als ze dan gewoon een klein groepje mensen er aan laten werken.dan laten ze de rest gewoon aan de rest van de 360 werken

  8.   
    Fawaka-W's avatar

    en ze hadden beloofd dat de xbox voledig backward zou zijn.
    maarja ALWEER een valse belofte van hun..