The Elder Scrolls IV: Oblivion patch volgende week

Ontwikkelaar Bethesda Software heeft zojuist aangekondigd dat er een patch komt voor The Elder Scrolls IV: Oblivion. Voor de mensen die Oblivion niet kunnen spelen is er alvast een bèta-patch uitgebracht. Ik raad je echter sterk aan om je savegames te kopiëren (backup), want de patch is nog vrij instabiel. Mocht je het risico niet willen lopen, dan kun je dus wachten tot eind volgende week, aangezien dan de definitieve 1.1patch uitkomt voor Oblivion. Wat de patch precies fixed, is op moment van schrijven nog niet bekend.

Woorden schieten te kort om deze game te omschrijven. Zelf ben ik he-le-maal addicted aan deze game, en ik ben niet de enige van de GN-redactie heb ik begrepen. Je zou het spel alleen al eens moeten proberen voor de graphics. Ten eerste is het de dag-nacht cyclus, wat resulteert in een prachtige op- en ondergang van de zon. Zoals je ze alleen op vakantie tegenkomt, maar dan nu in je woonkamer. Sessies van 7 uur zijn heel gewoon, met uitschieters (lees: 10 uur of meer) hier en daar. De eerste keer dat ik op ‘quit game’ klikte dacht ik nog even voetbal te kijken op TV. Helaas was het al half 4 in de nacht. Oblivion neemt je mee, slokt je op en is van plan dat de volgende dag weer te doen…

 1.   
  Ariose's avatar

  Eindelijk 😕 (Jahoe: van die ** bugs af)

 2.   
  J-Loco's avatar

  Ik speel niet meer, ik had de Collectors edition gehaald 2 dagen voor dat ie uitkwam in europa 😆 8)

  kzit niet egt op de patch te wachten. kga hem er tog wel ff bij installeren. kheb alle official mods (niet legaal natuurlijk, sommige lijken legaal niet eens te werken. waarom dan geld betalen ?!) en ik heb ook veel user-made-mods aanstaan. kmoet de story nog wel uitplayen

  mijn char:

  LVL 24 Battle-Archer (custom-class)
  Dark-Elf
  85K

  Guild-leader/baas van:

  Fighters guild
  Mages guild
  Dark Brotherhood
  Grand Champion of the arena
  Knights of the Thorn
  Knights of the white stallion

  Wat het spel verpest is dat een dood normale bandit nu een full Daedic-armor/ebony-armor/elven-armor/mithril-armor dropt. niet alles tegelijk natuurlijk, maar meestal bijna een hele set ! en dan verkoop je het in de winkel voor 1000 per stuk, dan heb je na 4 marrauder-dungeons looten kapot veel geld (als je het verkoopt) vervolgens koop je alles wat je leuk vind (geloof me, dat is niet zo veel) en dan zit je daar, saai niks te doen… boven lvl 20 word het te makkelijk… blijft nog wel best leuk. WoW is leuker (op langer termijn) omdat ze egt elke maand (of soms wel meer) hele nieuwe dungeons/armor/weapon sets adden en talloze bugs weer eens fixen. ook voegen ze leuke dingen als ”Dressing room” toe !

 3.   
  MC TiM's avatar

  Fijn een patch, geen vastlopers meer bij loading-gebieden of dat ie ineens zomaar aflsuit. Eerste week, of eerste twee weken geen last van gehad, daarna wel. Heel vreemd, maar oke.

 4.   
  Ariose's avatar

  had ik ook, gewoon een Back Up van je saves maken en op nieuw instaleren, dan is het probleem tijdelijk opgelost 😀