Rugdekking van Alyx in Half Life: Episode One teaser

Met de tekst ‘Alyx. She doesn’t have your crowbar, but she’s got your back’ vat men de teaser van Half Life: Episode One goed samen. Het is een mager, niet echt overtuigend teasertje, maar dat zal de hartslag van vele gamers (waaronder onze Danny) niet minder doen stijgen. Check de teaser hier. Wel genieten, want hij duurt maar 47 secondes.

In Half-Life 2: Episode One sta jij wederom in de schoenen van Gordon Freeman en ook dit uitbereidingspakket speelt zich af in de toekomstige stad City 17. Ook Alyx en Dog krijgen hun rentree, en vooral het meisje Alyx krijgt een grotere rol dan in het orgineel, omdat Valve het jammer vond dat de personages van de bondgenoten niet goed uitgewerkt waren. Half-Life 2: Episode One bouwt verder voort op de formule van de, volgens velen, beste shooter aller tijden, en voegt vooral veel nieuwe singleplayermissies toe. De multiplayer krijgt echter ook een update. In totaal moet de game vier tot zes uur nieuwe gameplay bieden en veel vragen beantwoorden waar we na het einde van Half-Life 2 slechts naar konden gissen.

Half-Life 2: Episode One ligt kan vanaf 1 juni gedownload worden via Steam, het online gaming- en distributiesysteem van Valve, voor ongeveer €20. Oh, en uiteraard exclusief voor de PC natuurlijk.

  1.   
    Rock-in's avatar

    Dat eerste stukje dat de hele stad plat ligt en dat de toren in de fik staat heftig O.o

  2.   
    Ariose's avatar

    idd, mooie teaser

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    zeker vet