Nieuw artwork van Half-Life 2: Episode One

Alle fans zitten erop te wachten, Half-Life 2: Episode One! De release van de game vindt morgen al via Steam plaats, en daarom hebben we nu nog een kek artworkje van Alyx, dat meisje uit die o zo legendarische topgame.

In Half-Life 2: Episode One sta jij wederom in de schoenen van Gordon Freeman en ook dit uitbereidingspakket speelt zich af in de toekomstige stad City 17. Ook Alyx en Dog krijgen hun rentree, en vooral het meisje Alyx krijgt een grotere rol dan in het orgineel, omdat Valve het jammer vond dat de personages van de bondgenoten niet goed uitgewerkt waren.
Half-Life 2: Episode One bouwt verder voort op de formule van deze, volgens velen, beste shooter aller tijden, en voegt vooral veel nieuwe singleplayermissies toe. De multiplayer krijgt echter ook een update. In totaal moet de game vier tot zes uur nieuwe gameplay bieden en veel vragen beantwoorden waar we na het einde van Half-Life 2 slechts naar konden gissen.

Half-Life 2: Episode One ligt kan vanaf 1 juni gedownload worden via Steam, het online gaming- en distributiesysteem van Valve, voor ongeveer €20. Oh, en uiteraard exclusief voor de PC natuurlijk.

 1.   
  Ariose's avatar

  ff een dom vraagje hoe kom je aan steam? 😳

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  gewoon naar google gaan en dan intypen steam downloaden lijkt me toch niet moeilek
  of valve steam

  http://www.steampowered.com/index.php?area=getsteamnow

 3.   
  Rock-in's avatar

  Yes een vervolg die episodes werken goed scheelt wachten 🙂