Veel brandend rubber in nieuwe trailer van Juiced: Eliminator

Juiced: Eliminator zal verdergaan waar het origineel is gestopt, er zijn meer auto’s in de game gepropt, nieuwe banen en ook de besturing is aangepast zodat deze optimaal zal zijn op de PSP. In Juiced: Eliminator kan je de gebruikelijke dikke bakken verwachten, de nodige tuneopties en ook zijn er de nodige multiplayer opties om lekker tegen je vrienden te kunnen racen. De nieuwe trailer van dit veelbelovende racespel is hieronder te downloaden.

In Juiced: Eliminator ga je wederom met je getunede bak de straten op om tegen andere coureurs te racen. Naast het feit dat Juiced voor de PSP er behoorlijk slick uitziet voegt de game ook een aantal nieuwe opties toe, vergeleken met zijn oudere consolebroers. Men heeft het orginele Juiced genomen en daar onder andere de Eliminator mode aan toegevoegd, waarbij de racer die laatste staat elke ronde af kan haken. Een soortgelijke mode als de ‘Knockout’-games in de Need for Speed: Underground serie dus. Daarnaast kan met met Juiced: Eliminator op de PSP ook online via het draadloze Wi-Fi systeem van de console.

Juiced: Eliminator heeft ook 2 nieuwe racelokaties met elk 8 unieke banen, 9 nieuwe auto’s met meer dan 100 nieuwe tuneonderdelen, 8 nieuwe characters om uit te kiezen en racecrews, een verbeterde careermode én de mogelijkheid om je races nog eens rustig na te beleven in een full screen replay, wat er op de hoge resolutie van de PSP niet minder dan adembenemend uit moet zien. Met al deze nieuwe opties kan het niet anders of Juiced moet een zeer complete game worden, bijna 60 gelicenseerde bolides van onder andere Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi maar ook Ford, Volkswagen en Renault zitten in de game en kunnen helemaal aangepast worden met spoilers, velgen, neon, uitlaten en noem maar op. Daarnaast kun je je auto ook onder de motorkap de nodige upgrades geven zoals nieuwe motoronderdelen, een turbo of lachgas. Ook op dat gebied zijn veel merken aanwezig zoals APEX, AEM, Bridgestone, Sparco, Konig, NOS, Pirelli, OZ, Alpine, Eurolite en HKS.

De trailer is hier te downloaden en is 12MB groot.

Juiced: Eliminator zal in de zomer van 2006 exclusief op de PSP verschijnen.

  1.   
    Ariose's avatar

    mooie trailer

  2.   
    R.andom H.ero's avatar

    khoop datiej beter wordt dan de console versie 😛