Screenshots en trailer van Cooking Mama om je vingers bij af te likken

Toen Cooking Mama werd aangekondigd dachten veel mensen dat het nooit iets zou worden, een game waarbij je zelf je eten klaar moest maken en dat met een stylus! Naarmate er meer bekend word gemaakt over de game wordt duidelijk dat dit niet zomaar een opvlieging is, maar dat het spel goed is uitgedacht en dat het waarschijnlijk ook erg lekker gaat lopen. Op de niewe screenshots van vandaag is weer goed te zien dat je je stylus moet gebruiken voor snijden, hakken, afgieten en alle andere dingen die je doet tijdens het koken. Ook is er een nieuwe trailer vrijgegeven die onderaan de pagina te downloaden is.

In dit unieke spel zal je zelf je eten moeten snijden, hakken, bakken en in porties verdelen, iets anders dan dat we normaal gewend zijn van een game. In Cooking Mama begin je met 15 standaard recepten die je eerst zo goed moet kunnen dat zelfs Maxima het zou eten, voordat je de overige 61 bonus recepten vrij kan spelen. In Cooking Mama zal je alle unieke functies die de DS te bieden heeft nodig hebben, zo moet je met de stylus eten snijden, hakken en afgieten en kan je je eten afkoelen door in de microfoon te blazen. Via de Wireless Link kan je zelf recepten uitwisselen met je vrienden zodat je verzameling recepten steeds groter en groter wordt. Uniek beloofd Cooking Mama dus zeker te worden, maar of veel mensen op een kook game zitten te wachten is natuurlijk nog maar afwachten.
De trailer kan je hier

Helaas is een releasedatum voor dit unieke spel nog niet bekend.

 1.   
  n00kie's avatar

  Heel erg geinig πŸ˜‰ πŸ˜€

 2.   
  J-Loco's avatar

  als ik me DS nog had zou ik deze wel kopen !

 3.   
  Xarrot's avatar

  lol ’t niveau gaat wel achteruit hea? πŸ˜€

 4.   
  Cirdan's avatar

  als ik ook een DS had dan zou ik die ook kopen;)

 5.   
  kingofthegamers's avatar

  ey nu we het toch hebbe over de ds de ds lite kom volgens mij in amerika uit op 11 juni wanneer komt dat k*t ding hierheen??

 6.   
  J-Loco's avatar

  achteruit ? sorry hoor maar in de meeste games moet je de zoveelste terrorist doden, nu eens wat anders ! iets nieuws weet je wel, nu hou ik erg van shooters maar zoals gezegt iets anders mag ook wel

 7.   
  nEels's avatar

  Haha, eindelijk leren koken! πŸ˜›

 8.   
  Fawaka-W's avatar

  vers !! kga hem misch wel halen.

 9.   
  Flippow's avatar

  Jaah dat spel wil ik hebben. Misschien dat het nog help met m’n kook carriΓ©re. (dit nou niet al de serieus opvatten)

 10.   
  Maddy's avatar

  HAHA grappig πŸ˜€

 11.   
  Rijstekorrel's avatar

  lol echt ongelofelijk

 12.   
  JustRoel's avatar

  echt te japans 8) maar wel lol

 13.   
  nEels's avatar

  Eerst een DS Lite. πŸ˜€