Harde aktie op nieuwe screenshots Dragon Ball Z Budokai: Tenkaichi 2

Geen E3 gaat er voorbij zonder dat er een nieuwe DBZ game wordt aangekondigd en natuurlijk was het dit jaar niet anders. Dit jaar is namelijk het zoveelste deel in de Dragon Ball reeks aangekondigd. Dragon Ball Z Budokai: Tenkaichi 2 zal gaan verschijnen op de PlayStation 2 en zal alle goede dingen uit de eerdere delen bij elkaar brengen.

In Dragon Ball Z Budokai: Tenkaichi 2 zal het vliegen, onmogelijke moves maken en vechten op lichtsnelheid weer helemaal centraal staan en natuurlijk is er weer een nieuw verhaal. Dragon Ball Z Budokai: Tenkaichi 2 combineert supersnelle gevechten, een goede RPG en een sterk verhaal en het zal er nog beter uitzien dan de vorige delen en er zijn nóg meer moves en characters die je kan gebruiken. Natuurlijk zijn er nieuwe verhaallijnen, maar ook is het mogelijk om met de characters een andere verhaallijn te volgen, waarvan we sommigen terugkennen uit de immens populaire Tv-serie. Ook bevat het spel een nieuw camera systeem waardoor alles nog intenser te beleven zal zijn en ook is de omgeving interactiever geworden en deze kan zelfs veranderen onder het spelen, waardoor een gevecht iedere keer weer uniek zal zijn.

[SCREENSHOTS]

Wanneer Dragon Ball Z Budokai: Tenkaichi 2 zal gaan verschijnen is nog niet bekend.

  1.   
    defjam's avatar

    ”zucht” kunne ze niet iets anders verzinnen als dragonball z of doe het dan op de next-gen zodat het wat nieuws heeft 😕

  2.   
    Oranje's avatar

    Pff, DBZ is inmiddels zooo uitgemolken. Het lijkt me beter dat ze een keer iets maken van Naruto of van One Piece of zoiets.

  3.   
    Mandamo's avatar

    Is het dan ook echt een rpg net als in Oblivion (rond lopen in een grote wereld en dan skills latne groeien) of net als Dragonball GT Final Bout ofzo, dat je dus alleen maar kan vechten?

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik neem hem wel vind het altijd wel leuk om tespelen

  5.   
    Cirdan's avatar

    Naruto of van One Piece ?? wtf zijn dat?:P

    mare ik hoef het niet;)

  6.   
    Rock-in's avatar

    Ik vind t lijken op de oude delen en idd Dragonball Z is over. 😕

  7.   
    Oranje's avatar

    @Jackson15,

    Naruto en One Piece zijn ook anime’s, ik volg ze allebei door de torrents te downloaden, aangezien ze in Nederland niet bekend zijn en niet op TV zijn, maar One Piece en vooral Naruto zijn gigantisch in Japan. Naruto is ook echt een tip als je anime wil gaan kijken.

  8.   
    Cirdan's avatar

    okay dan;)

  9.   
    Thomazzzz's avatar

    Uitgemolken of niet 🙂
    Hij blijft wel leuk om te spelen , ik denk dat ik hem ga halen nadat hij uitgekomen is :).
    Als er dan nog zijn tenminste 😛