E3: Super Smash Bros: Brawl voor de Nintendo Wii aangekondigd

Nintendo heeft op de E3 iedereen verrast door een nieuwe Super Smash Bros. aan te kondigen voor hun aankomende console, de Nintendo Wii. Het nieuwe deel gaat Super Smash Bros.: Brawl heten en het spel zal natuurlijk de gouwe ouwe characters bevatten, maar natuurlijk heeft Nintendo ook gedacht aan een buslading nieuwe characters. Of Super Smash Bros.: Brawl alleen gespeeld kan worden met de normale controller, of dat het spel ook gespeeld kan worden met de unieke Wii controler is helaas nog niet bekend. Nintendo heeft om de aankondiging kracht bij de zetten ook gelijk een paar screenshots en een trailer vrijgegeven, die hieronder aan de pagina te downloaden en te bekijken zijn.

De trailer is hier te downloaden.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  J-Loco's avatar

  Na het zien van de Red Steel gameplay movie weet ik 100% zeker dat ik een revolution neem ! PS3 en Xbox 360 zijn wel leuk maar allemaal zo normaal. zelfde concept. nooit iets egt nieuws. Nintendo doet dat egt goed ! vechten met een zwaard word gewoon net als in het echt !

  Terwijl je op de PS3 een Swordspel speelt zit je nog steeds met Vierkantje en rondje te slaan en met driehoekje block je de attacks met je sword. terwijl op de revolution block je de attacks helemaal random met je afstandbediening ! dat is tog veeeeeeel interactiever enzo. bekijk de beelden maar, het heeft ook ragdoll en perfecte realistische graphics !

  http://games.blog.nl/wii/2006/05/09/bekijk_hier_de_red_steel_trailer

 2.   
  Cirdan's avatar

  boeiend iedereen heeft zoo zijn eigen smaak van games;) en ik vind die games van Nintendo altijd kinderachtig dus ik ga gewoon voor de PS3;)

 3.   
  n00kie's avatar

  Wtf diej red steel lijkt me heel vet ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜ฎ ‘k hoop dat het zo ook eght gemaakt wordt ๐Ÿ˜†

 4.   
  J-Loco's avatar

  ja zo word het ook gemaakt, dat mannetje zit daar ook egt te spelen. en aan de hand van zijn bewegingen zie je dat het egt kan !

  maar ehh eigen smaak ja.. zeg eerlijk speel je niet liever een FPS op de Wii dan op de PS3/Xdoos 360

 5.   
  Cirdan's avatar

  ik geef het toe dat het wel vet is om met een controller een zwaard en een schild kunt besturen maar ik vind zelf dat op PS3 gewoon de games dat ik echt mooi vind;)

 6.   
  snowbob's avatar

  HEBBE!!

 7.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  SNAKE doet er zelfs in mee ๐Ÿ˜›

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  dit spel is echt vet dit is 1 van de weinige leuke nintendo spellen ๐Ÿ˜†

 9.   
  Flippow's avatar

  Gaaf nog meer spellen voor de Wii. Sinds ik filmpjes van spellen heb gezien heb ik helemaal geen oog voor een ps3 of wat dan ook.

 10.   
  JustRoel's avatar

  dit spel(red steel) is echt te vet., maar op de wii is het spel waarschijnlijk nog mooier omdat dit spel is geproduceerd is op een gepimte cube

 11.   
  J-Loco's avatar

  nee denk het niet. waarschijnlijk een beta Wii, hoe kun je die game nou spelen op een gepimpte cube ? (motion sensor enzo !)

  maar idd, geen PS3 meer voor mij. de Wii word maar 300 euro en games maar 50 euro. daar komt bij dat graphics bijna hetzelfde zijn als de PS3 en Xbox 360, orginele gameplay ook nog eens. en online functies !

  Daarna haal ik een 360. die is ook goed en niet TE duur. spellen normaal

  PS3 ? mss 1 of 2 jaar voordat de PS4 (?) uitkomt. lijkt me niks. wel mooi enzo met die graphics en gestolen motion sensor. de prijs is gewoon veeeeels te hoog, en games 80/90 euro ? GET OUTA TOWNN!

 12.   
  Martijn's avatar

  Super Smash brothers is antuurlijk DE reden om een Nintendo Console binnen te halen en als ik het zo zie, lijkt de Wii me ook wel wat voor mij. 8)

 13.   
  Rijstekorrel's avatar

  @ J-Loco

  games โ‚ฌ 80,- โ‚ฌ 90,- is al een oud fabeltje dat is niet meer zo dat zijden ze ook over de 360 spellen de spellen worden gewoon even duur van de ps3 als de 360.

  maar ik raak een beetje ook meer geintereseerd in de wii vind het wel grappig ken mij het schelen nu af een keer mario (niet alle mario spellen dan neem ik :P)

  dat word geld sparen

  ps3,360,wii ๐Ÿ˜†

 14.   
  nEels's avatar

  @ J-Loco:

  Er is nog geen exacte prijs van de Wii en de Wii-games bekend gemaakt, en waarschijnlijk zal de verkoopprijs van de Wii ver onder de 300 euro liggen trouwens.

  Red Steel wordt gewoon op een devkit ontwikkelt hoor. En aangezien de Wii ongeveer tweemaal zo krachtig is als de Gamecube kun je ook wel een beetje spreken van een ‘gepimpte Cube’, al is pimpen zรณรณรณ 2005. ๐Ÿ˜‰

 15.   
  Oranje's avatar

  Nou, helaas voor Sony is met dit spel echt besloten dat de PS3 de enige console is die niet bij mij naar binnen komt.