F.E.A.R. krijgt een uitbreiding: Extraction Point

Een uitbreiding van F.E.A.R. is in de maak, zo meldt Vivendi Games. De uitbreiding zal F.E.A.R. Exraction Point gaan heten, en staat gepland voor het einde van dit jaar. Het verhaal gaat verder waar dat in het origineel eindigde, en daarover ga ik jullie niet te veel verklappen aangezien sommigen van jullie de game nog niet gespeeld hebben.

F.E.A.R., First Encounter Assault Recon, is Monoliths shooter die om actie en horror draait. Een paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken. Dat plan mislukt gigantisch, want de gestuurde commando’s worden grof overmeesterd en de beelden die het naar buiten halen worden abrupt afgekapt door een heel eigenaardige vorm van vernietiging. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het overklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee. Tijd om er alles aan te doen om dit tot een goed einde te brengen!

 1.   
  mozo007's avatar

  mooi 😀

 2.   
  Diede's avatar

  De singleplayer van het origineel was natuurlijk veel te kort.

 3.   
  mozo007's avatar

  ja maar het was meschien wel kort maar het was wel sensationeel om gewon zo alles kapot te schieten dat is gewoon vet, en je kunt steeds opnieuw proberen 😀

 4.   
  -=TN=-Winters's avatar

  yippie