Gamersnet.nl

Prijsvraag: Ghost Recon: Advanced Warfighter

Ghost Recon: Advanced Warfighter is een grandioos succes op de Xbox 360. De game, waarin je het in de nabije toekomst als Ghost moet opnemen tegen allerlei gespuis, doet het vooral goed op Xbox L!ve. Tijd dus voor Ubisoft om ook de PC-bezitters onder ons te laten genieten van deze game! En dat de PC-bezitters willen genieten is wel duidelijk geworden uit het aantal downloads van de demo.

Aangezien GamersNET niet GamersNET zou zijn als we jullie zo nu en dan niet zouden verwennen, stellen we daarom in samenwerking met Ubisoft drie exemplaren van de PC-versie van Ghost Recon: Advanced Warfighter voor jullie ter beschikking! Wat je hiervoor moet doen?

Verzin je eigen Ghost uit Ghost Recon: Advanced Warfighter. Wat zijn z’n speciale eigenschappen en hoe schakelt hij volgens jou zijn tegenstanders uit? Je mag je creativiteit demonstreren door misschien een stoere of grappige tekening te maken, hem/ haar te omschrijven of misschien zelfs een leuke foto te sturen van je zelf vermomd als Ghost. Hoe creatiever hoe liever en hoe origineler hoe beter, dus doe je best! Stuur jouw inzending naar prijsvraag@gamersnet.nl.

Je hebt tot 14 mei de tijd om mee te doen. Wees dus op tijd met je inzending! De drie winnaars worden na die tijd bekendgemaakt op de voorpagina.