Sonic`s nieuwste avontuur aangekondigd, mét screenshots

SEGA heeft vandaag Sonic’s nieuwste avontuur aangekondigd, dat exclusief op de PSP gaat verschijnen. Dit nieuwe avontuur gaat de naam Sonic Rivals dragen omdat de strijd tussen Sonic en zijn rivalen nu nog meer aanwezig zal zijn dan in de vorige games. Met Sonic Rivals gaan ze terug naar waar Sonic ooit is begonnen, namelijk met een 2D gameplay. Om er nou voor te zorgen dat het spel toch een unieke twist krijgt en de grafische mogelijkheden van de PSP optimaal worden benut zal het spel zelf 2D zijn maar zich afspelen in fantastisch mooie 3D omgevingen. Je racet dus over een 2D baan die ligt in een 3D omgeving en het is de bedoeling dat je je tegenstanders vierkant inmaakt. Natuurlijk kan je gewoon tegen de gebruikelijke bots spelen, maar het is natuurlijk veel leuker om lekker online te spelen en mensen over de hele wereld te laten zien dat jij helemaal the shizzle bent en gelukkig biedt Sonic Rivals ook die mogelijkheid. Om de gamers alvast de laten zien wat ze kunnen verwachten van de 2D banen in 3D omgevingen zijn ook al de eerste screenshots vrijgegeven die onder aan deze pagina zijn te bekijken.

Na Sonic’s debuut op de SEGA Genesis in 1991 is Sonic één van de best verkopende en meest gerespecteerde games. Nu meer dan 44 miljoen verkochte Sonic games doet Sonic het nog steeds goed en blijven de games toestromen, ondanks dat dit het alweer het 15e jaar is waarin SEGA Sonic games uit gaat brengen. In Sonic Rivals zal de gamer kunnen kiezen uit de vier bekende characters, ieder met andere vaardigheden, trucjes en verhaallijnen. Totaal nieuw is dat je in Sonic Rivals trading cards kan verdienen en deze bieden de mogelijkheid om je character helemaal aan te passen en te zorgen dat hij net weer beter is dan die van je broertje of van die chinees waartegen je dagelijks racet. Zo is het ook mogelijk om je een kaart in te zetten tijdens de race onder het motto: “Winner takes all”. Dit betekent dat je via de online mode dus op een snelle manier aan veel kaarten kan komen en dus optimaal je character kan aanpassen, maar natuurlijk zorgt het feit dat er nu meer op het spel staat dan je eer ervoor dat je het spel nog intenser en spannender ervaart dan ooit tevoren.

[SCREENSHOTS]

Sonic Rivals zal waarschijnlijk rond de herfst gaan verschijnen in de Nederlandse winkels.

 1.   
  Cirdan's avatar

  de vorige delen heb ik gewoon zwart gespeeld;) mare ik denk dat ik dit niet echt super ga vinden want er komen best veel delen uit van sonic..

 2.   
  R.andom H.ero's avatar

  De PSP kan betere beelden leveren dan dit

 3.   
  CHAOS's avatar

  👿 👿 👿 👿 👿 👿

 4.   
  J-Loco's avatar

  ziet er niet uit, DS kwaliteit